Hol kezdődik egy kapcsolat megromlása?
Heti szinten való duzzogást, egyet nem értést már vehetem annak?
párkapcsolat
Csak ne tegyék át más kategóriába lécci!!!
háát., az én barátom is kegyetlenül sértődős. az elején azt hittem, h az én hibám.
aztán rájöttem, h ilyen a természete. ilyenkor csak nevetek egyet, és hagyom, h puffogjon. nem vagyok benne partner, mert az csak megerősítést ad neki. még nem szokott le róla, de legalább én nem húzom fel magam az ő hülyeségén. :)
néha azt érzem, h egy 5 éves gyerek értelmesebb, mert az legalább megérti, h ha hisztizik, és nem ér el vele semmit, akkor érdemesebb abbahagyni. a barátom nem érti meg. szeretem, ettől függetlenül nagyon jó ember, de mindenkinek vannak hibái.
mióta vagytok együtt? csak most lett ilyen?
A párkapcsolat családi dolog. Szerintem jelentheti azt, a szex elmaradása,a dolgok elhalasztgatása, problémák meg nem beszélése, veszekedés, másik hanyagolása, közös porgramok ritkulása, hiánya, nemtörődömség, önzösködés a másikkal szemben. Ha ezekből 3 megvan tartósan, ki lehet jelenteni, hogy megromlott a párkapcsolat!
22/N
Mindig is ilyen volt, csak néha már nehezen viselem el.
Kb 2 meg van. Nem járunk sehova, a ház felújjítás nem halad, egyhelyben toporgunk.
Amıkor teljesen kozombos vagy ıranta. Nem varod haza (mınek ot varnı, anelkul ıs jon), nem erdekel mı volt vele aznap, nem erdekel ha elmegy este, nem kıvanod vele a szexet.
Amıkor mar nehezedre esık oszınten es kedves ramosolyognod, vagy megsımogatnod...
Szerintem ott kezdődik, hogy már nem beszélnek tisztelettel egymással a felek.
Ráförmed az egyik a másikra, gúnyosan beszél vele, nem válaszol a kérdéseire, vagy, ha válaszol, akkor félvállról, pofákat vág hozzá, bunkón beszél, kötekedik, puffog, hisztizik.
Szerintem ez mindig a vég kezdete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!