Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol kezdődik egy kapcsolat...

Hol kezdődik egy kapcsolat megromlása?

Figyelt kérdés

Heti szinten való duzzogást, egyet nem értést már vehetem annak?

párkapcsolat

Csak ne tegyék át más kategóriába lécci!!!

2011. aug. 12. 13:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

háát., az én barátom is kegyetlenül sértődős. az elején azt hittem, h az én hibám.

aztán rájöttem, h ilyen a természete. ilyenkor csak nevetek egyet, és hagyom, h puffogjon. nem vagyok benne partner, mert az csak megerősítést ad neki. még nem szokott le róla, de legalább én nem húzom fel magam az ő hülyeségén. :)

néha azt érzem, h egy 5 éves gyerek értelmesebb, mert az legalább megérti, h ha hisztizik, és nem ér el vele semmit, akkor érdemesebb abbahagyni. a barátom nem érti meg. szeretem, ettől függetlenül nagyon jó ember, de mindenkinek vannak hibái.

mióta vagytok együtt? csak most lett ilyen?

2011. aug. 12. 13:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

A párkapcsolat családi dolog. Szerintem jelentheti azt, a szex elmaradása,a dolgok elhalasztgatása, problémák meg nem beszélése, veszekedés, másik hanyagolása, közös porgramok ritkulása, hiánya, nemtörődömség, önzösködés a másikkal szemben. Ha ezekből 3 megvan tartósan, ki lehet jelenteni, hogy megromlott a párkapcsolat!

22/N

2011. aug. 12. 13:44
 3/12 A kérdező kommentje:

Mindig is ilyen volt, csak néha már nehezen viselem el.

Kb 2 meg van. Nem járunk sehova, a ház felújjítás nem halad, egyhelyben toporgunk.

2011. aug. 12. 13:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nehezen viseled el, az eléggé intő jel. Hibái mindenkinek vannak, ha ezeket a másik nem képes elfogadni, akkor a kapcsolat a végét járja.
2011. aug. 12. 18:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor elmarad a szex!!!!
2011. aug. 12. 19:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
amikor már az sem érdekel ha a másik duzzog...na az már gáz
2011. aug. 15. 13:35
 7/12 A kérdező kommentje:
Az olyan szinten érdekel, hogy olyankor fel tudnék robbanni.
2011. aug. 15. 13:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Amıkor teljesen kozombos vagy ıranta. Nem varod haza (mınek ot varnı, anelkul ıs jon), nem erdekel mı volt vele aznap, nem erdekel ha elmegy este, nem kıvanod vele a szexet.

Amıkor mar nehezedre esık oszınten es kedves ramosolyognod, vagy megsımogatnod...

2011. aug. 15. 13:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy kapcsolat megromlása ott kezdődik ha már nincs miről beszélni, midkettő azt csinál és oda megy ahova akar
2011. aug. 15. 16:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ott kezdődik, hogy már nem beszélnek tisztelettel egymással a felek.

Ráförmed az egyik a másikra, gúnyosan beszél vele, nem válaszol a kérdéseire, vagy, ha válaszol, akkor félvállról, pofákat vág hozzá, bunkón beszél, kötekedik, puffog, hisztizik.

Szerintem ez mindig a vég kezdete.

2011. aug. 15. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!