Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek helyes, ha a...

Szerintetek helyes, ha a szülő nem engedi a 18 éves fiát, a 17 éves barátnőjével a házukba szeretkezni?

Figyelt kérdés

Akkor mégis hol oldják meg? Utcán , parkba , egyéb helyeken?

Mi értelme tiltani, már majdnem nagykorú embereknek, ha gyerekem lesz , mindenképp felvilágosítom a védekezésről, szólok neki, hogy mindenképp forduljon hozzám, és segítek neki, iratunk fel gyógyszert, vagy veszünk óvszert ha fiú, de tiltani? Mire jó ez? Főleg ekkora gyerekeknél?

A kérdés nem rólam szól, ihletett valahonnan, ezért teszem fel

2017. júl. 22. 23:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 anonim ***** válasza:
21%

#50 anyja (gondolom az írta, mivel a beszélgetésben az apa meg van említve, hogy elköltözött) erősen irigy lehet a fiára.

sőt továbbmegyek, szerintem egyenesen frusztrálja hogy a fia megtalálta a boldogságát egy csajban, akivel kellemes együttléteket tölthet el a Ő HÁZÁBAN.

egy szülőtől az ilyen megnyilvánulás erősen irigyen, gyerekesen hangzik, és ezzel max magát utáltatja csak meg.

31F

2017. júl. 23. 19:11
 52/83 A kérdező kommentje:
Hmm, lehet benne valami, de ledöbbentett amikor olvastam.
2017. júl. 23. 19:53
 53/83 anonim ***** válasza:
36%
Hát, ne haragudj, de az a könyv is egy nagy ökörség lehet, ha megígértették a gyerekkel, hogy nem fog szexelni.
2017. júl. 23. 21:03
 54/83 A kérdező kommentje:

Persze, részben! Tini könyv, nekem is sok rész kiakasztotta az agyam, nem volt olyan színvonalas mint egy Stephen King regény, de nem is várom az összes könyvtől, hogy a kedvencem lesz, nem volt rossz, de ezt a lényeget ki kellett ragadnom, hogy engem ledöbbentett.

Ennél már csak az jobban, hogy sokaknak is vannak ilyesmi eszmefuttatásai, amiket itt olvastam, sokkoltak :D

Persze volt aki szintén úgy válaszolt, ahogy én véleményem szerint helyes lenne, de szépen megoszlottak.

(Nem azt akarom mondani, hogy csak az a helyes gondolkodás , ahogy én gondolkozom, de itt kevesebb eltérésre számítottam)

2017. júl. 23. 21:10
 55/83 anonim ***** válasza:
81%
Alapvetően egyetértek veled, kérdező (mármint hogy miért ne mehetne át nappal egyik fél a másikhoz szeretkezni... az ottalvással azért vannak gondok, pl. nálunk elég gyökérség lett volna akár az én, akár öcsém részéről, amikor olyan pici volt a lakás, hogy 4en alig fértünk el, aztán még egy "idegen" csajt, fiút kerülgetni reggel, várni a fürdőre...), de amit felhoztál példának, ott bizony ott van, hogy a srác megígérte az anyjának, hogy nem fog otthon dugni, aztán mégis megtette. Ebben az esetben sztem a ledorongolás érthető, mert megszegte az ígéretét. Különben meg ha tiltják is az embert, tök kreatívan meg lehet oldani a dugást (vagy a másik félnél, vagy a suliban ott maradva, vagy a helyi erdőben, folyóparton eldugott helyen, vagy ha annyira ágyikó kell, akkor kivesznek egy ágyat/szobát pár órára).
2017. júl. 24. 10:06
 56/83 A kérdező kommentje:

Utolsó neked is igazad van, nálunk pl egészen megoldható, hogy idejöjjön, barátoméknál szintén.

Könyvbe én azt nem értettem, hogy mi miatt kellett megígérnie, rendben megígérte, de tőlem miért kérne ilyet anyukám? Ez miért fontos? Saját szobájába, saját ágyán, miér ne csinálhatná a barátnőjével? Nem derült ki a szövegből, pedig kíváncsi lettem volna mire gondol az író

2017. júl. 24. 10:23
 57/83 anonim ***** válasza:
36%
Gondolom apuka elhagyta őket, anyuka meg megkeseredett, és ebben a házban többet nem lesz szerelem... valami ilyesmit tudok elképzelni. Melyik könyv ez? Most már érdekel. :D
2017. júl. 24. 10:46
 58/83 A kérdező kommentje:

Nem semmi ilyenről szó sincs benne :D :D Ilyen témát illetően ez volt az első ide nem illő szöveg.

Az reklámnak minősülne :D :D

2017. júl. 24. 11:13
 59/83 anonim ***** válasza:
41%

Mindenhol vannak hazi szabalyok

Betartod amig onnalo leszel

nem kerdezed miert hogyan kiskoru es vagyontalan vagy

Majd a sajatodban te allitod fel a szabalyokat ahogy TE szeretned

2017. júl. 24. 11:34
 60/83 anonim ***** válasza:
59%
Most nem azért, minden házban vannak hülye szabályok. Ha neked lesz gyereked, neked is lesz olyan szabályod, ami neked vmiért fontos, de mindenki más meg azt hiszi, elment az eszed. Sőt párkapcsolatban is mindenkinek vannak ilyen piti vörös posztói.
2017. júl. 24. 11:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!