Szerintetek helyes, ha a szülő nem engedi a 18 éves fiát, a 17 éves barátnőjével a házukba szeretkezni?
Akkor mégis hol oldják meg? Utcán , parkba , egyéb helyeken?
Mi értelme tiltani, már majdnem nagykorú embereknek, ha gyerekem lesz , mindenképp felvilágosítom a védekezésről, szólok neki, hogy mindenképp forduljon hozzám, és segítek neki, iratunk fel gyógyszert, vagy veszünk óvszert ha fiú, de tiltani? Mire jó ez? Főleg ekkora gyerekeknél?
A kérdés nem rólam szól, ihletett valahonnan, ezért teszem fel
#50 anyja (gondolom az írta, mivel a beszélgetésben az apa meg van említve, hogy elköltözött) erősen irigy lehet a fiára.
sőt továbbmegyek, szerintem egyenesen frusztrálja hogy a fia megtalálta a boldogságát egy csajban, akivel kellemes együttléteket tölthet el a Ő HÁZÁBAN.
egy szülőtől az ilyen megnyilvánulás erősen irigyen, gyerekesen hangzik, és ezzel max magát utáltatja csak meg.
31F
Persze, részben! Tini könyv, nekem is sok rész kiakasztotta az agyam, nem volt olyan színvonalas mint egy Stephen King regény, de nem is várom az összes könyvtől, hogy a kedvencem lesz, nem volt rossz, de ezt a lényeget ki kellett ragadnom, hogy engem ledöbbentett.
Ennél már csak az jobban, hogy sokaknak is vannak ilyesmi eszmefuttatásai, amiket itt olvastam, sokkoltak :D
Persze volt aki szintén úgy válaszolt, ahogy én véleményem szerint helyes lenne, de szépen megoszlottak.
(Nem azt akarom mondani, hogy csak az a helyes gondolkodás , ahogy én gondolkozom, de itt kevesebb eltérésre számítottam)
Utolsó neked is igazad van, nálunk pl egészen megoldható, hogy idejöjjön, barátoméknál szintén.
Könyvbe én azt nem értettem, hogy mi miatt kellett megígérnie, rendben megígérte, de tőlem miért kérne ilyet anyukám? Ez miért fontos? Saját szobájába, saját ágyán, miér ne csinálhatná a barátnőjével? Nem derült ki a szövegből, pedig kíváncsi lettem volna mire gondol az író
Nem semmi ilyenről szó sincs benne :D :D Ilyen témát illetően ez volt az első ide nem illő szöveg.
Az reklámnak minősülne :D :D
Mindenhol vannak hazi szabalyok
Betartod amig onnalo leszel
nem kerdezed miert hogyan kiskoru es vagyontalan vagy
Majd a sajatodban te allitod fel a szabalyokat ahogy TE szeretned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!