Szerintetek helyes, ha a szülő nem engedi a 18 éves fiát, a 17 éves barátnőjével a házukba szeretkezni?
Akkor mégis hol oldják meg? Utcán , parkba , egyéb helyeken?
Mi értelme tiltani, már majdnem nagykorú embereknek, ha gyerekem lesz , mindenképp felvilágosítom a védekezésről, szólok neki, hogy mindenképp forduljon hozzám, és segítek neki, iratunk fel gyógyszert, vagy veszünk óvszert ha fiú, de tiltani? Mire jó ez? Főleg ekkora gyerekeknél?
A kérdés nem rólam szól, ihletett valahonnan, ezért teszem fel
Aki olyan igénytelen, hogy emiatt a parkba megy dugni, az meg is érdemli. '
Nem értek sokatokkal egyet, pl ezzel a mondattal sem, igénytelenség nélkül is mi pl párommal szeretkezünk máshol is mint ágyba, unalmas lenne mindig ugyanúgy, mi a változatosság hívei vagyunk, ha meg olyan gyerekről van szó, ahol tiltják ezt, és nem lehet, azok persze megoldják máshogy.
Egyátalán nem engedik nekik, tabu a ház, és szülő mindig otthon van,mert otthoni munkája van.
Tulajdonképpen én továbbra sem helyeselem, és mikor olvastam a kommenteket, arra gondoltam sokatoknál, hogy remélem nincs gyerekük, és nem is lesz, ugyanis rossz hozzáállás, hogy az én házamba ne b*sszanak, menjenek a lányhoz, stb stb amit itt felsoroltatok, miért ne adhatnám meg én nekik a körülményeket, ha azt akarom, mindig bizalommal forduljanak felém? Mit segítek azzal ha elfordulok, és tiltok minden olyat, amibe segíteni is tudnék?
Vannak kivaltsagok ami a felnotteknek jar.
Pl sajat hazadban te szabod a szabalyokat
Nemi elet nem kotelezo es nem letszugseglet igy egyik gyereknek sem jar.
Megjottek az "orulj h kapsz zabalni es van fedel a fejed felett" tipusu, hatalmas intelligenciaval rendelkezo hozzaszolok.
Aki nem tudja elfogadni, hogy a gyerek nem csak vegetalasra szuletett, illetve elobb-utobb felno, az ne szuljon, hanem vegyen egy aranyhalat.
Kedves utolsó:
Provokálni, és trollkodni jöttél :)
Ilyenből van itt több az oldalon, nyilván ennyi ésszel nehéz lenne életben maradni, bár sokaknak működik :D
- Ha kisebb gyerek van egy szobába
-Ha a gyerekek értelmi fogyatékosok
- Ha kicsi a hely és kulturálatlanul szexelnek
De ezt meglehet velük beszélni szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!