Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek helyes, ha a...

Szerintetek helyes, ha a szülő nem engedi a 18 éves fiát, a 17 éves barátnőjével a házukba szeretkezni?

Figyelt kérdés

Akkor mégis hol oldják meg? Utcán , parkba , egyéb helyeken?

Mi értelme tiltani, már majdnem nagykorú embereknek, ha gyerekem lesz , mindenképp felvilágosítom a védekezésről, szólok neki, hogy mindenképp forduljon hozzám, és segítek neki, iratunk fel gyógyszert, vagy veszünk óvszert ha fiú, de tiltani? Mire jó ez? Főleg ekkora gyerekeknél?

A kérdés nem rólam szól, ihletett valahonnan, ezért teszem fel

2017. júl. 22. 23:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 A kérdező kommentje:

Aki olyan igénytelen, hogy emiatt a parkba megy dugni, az meg is érdemli. '

Nem értek sokatokkal egyet, pl ezzel a mondattal sem, igénytelenség nélkül is mi pl párommal szeretkezünk máshol is mint ágyba, unalmas lenne mindig ugyanúgy, mi a változatosság hívei vagyunk, ha meg olyan gyerekről van szó, ahol tiltják ezt, és nem lehet, azok persze megoldják máshogy.

Egyátalán nem engedik nekik, tabu a ház, és szülő mindig otthon van,mert otthoni munkája van.

Tulajdonképpen én továbbra sem helyeselem, és mikor olvastam a kommenteket, arra gondoltam sokatoknál, hogy remélem nincs gyerekük, és nem is lesz, ugyanis rossz hozzáállás, hogy az én házamba ne b*sszanak, menjenek a lányhoz, stb stb amit itt felsoroltatok, miért ne adhatnám meg én nekik a körülményeket, ha azt akarom, mindig bizalommal forduljanak felém? Mit segítek azzal ha elfordulok, és tiltok minden olyat, amibe segíteni is tudnék?

2017. júl. 23. 08:14
 12/83 anonim ***** válasza:
21%

Vannak kivaltsagok ami a felnotteknek jar.

Pl sajat hazadban te szabod a szabalyokat

Nemi elet nem kotelezo es nem letszugseglet igy egyik gyereknek sem jar.

2017. júl. 23. 09:24
 13/83 anonim ***** válasza:
81%

Megjottek az "orulj h kapsz zabalni es van fedel a fejed felett" tipusu, hatalmas intelligenciaval rendelkezo hozzaszolok.

Aki nem tudja elfogadni, hogy a gyerek nem csak vegetalasra szuletett, illetve elobb-utobb felno, az ne szuljon, hanem vegyen egy aranyhalat.

2017. júl. 23. 09:34
 14/83 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó:

Provokálni, és trollkodni jöttél :)

Ilyenből van itt több az oldalon, nyilván ennyi ésszel nehéz lenne életben maradni, bár sokaknak működik :D

2017. júl. 23. 09:34
 15/83 anonim ***** válasza:
33%
Hát nem azért kérdező, de a te utolsód(14es) írta eddig a legnormálisabb választ.
2017. júl. 23. 09:40
 16/83 anonim ***** válasza:
31%
szerintem helyes
2017. júl. 23. 09:41
 17/83 A kérdező kommentje:
Hoppsz, nem rá gondoltam, egyel előbbire, aki megint szabályokat lefektetni jött, meg sem néztem :( Remélem nem bántottam meg a valóban akkori utolsót, aki nagyon jól átlátta a helyzetet, és tökéletesen egyetértek, előző kommentjeimből remélhetőleg rájött, hogy nem neki céloztam, hanem az eggyel előtte lévőnek
2017. júl. 23. 09:44
 18/83 anonim ***** válasza:
44%
vannak olyan helyzetek, körūlmények amikor jogos, hogy nem engedik.
2017. júl. 23. 09:56
 19/83 A kérdező kommentje:

- Ha kisebb gyerek van egy szobába

-Ha a gyerekek értelmi fogyatékosok

- Ha kicsi a hely és kulturálatlanul szexelnek

De ezt meglehet velük beszélni szerintem

2017. júl. 23. 10:31
 20/83 A kérdező kommentje:
Másodikat kivéve
2017. júl. 23. 10:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!