Szerintetek helyes, ha a szülő nem engedi a 18 éves fiát, a 17 éves barátnőjével a házukba szeretkezni?
Akkor mégis hol oldják meg? Utcán , parkba , egyéb helyeken?
Mi értelme tiltani, már majdnem nagykorú embereknek, ha gyerekem lesz , mindenképp felvilágosítom a védekezésről, szólok neki, hogy mindenképp forduljon hozzám, és segítek neki, iratunk fel gyógyszert, vagy veszünk óvszert ha fiú, de tiltani? Mire jó ez? Főleg ekkora gyerekeknél?
A kérdés nem rólam szól, ihletett valahonnan, ezért teszem fel
Ha az egyik nap megengedi a szülő, akkor legközelebb már el is várod.
Aztán odáig fajulnak a dolgok hogy anyádat és apádat még el is zavarod a saját lakásukból, mert ugye neked jogaid vannak.
Hát meg a nagy lófütyit, azt.
Érdekes, ezen az oldalon minden gyerek veri magát hogy neki milyen jogai vannak, de azért egyik se hisztizik hogy a szülők nem engedik otthon segíteni, meg diákmunkázni...
Kérdező, te jó étvággyal ennél azon az asztalon ahol előtte anyukádat vágták gerincre? Vagy ülnél le utánuk a spermafoltos kanapéra?
Ha itt mindenki egyetértene, akkor sem történne semmi. Akkor sem lehet bemenni a szomszédba, hogy csókolom, tessék a gyerekeket szexelni hagyni.
Próbálják meg, hogy az engedékenyebb szülőket kérik meg. Azt meg csak remélem, nem sok olyan igénytelen van, aki az utcán bszik, mint a kutyák, mert az már tényleg a legalja
sok itt a megsavanyodott, begyöpösödött keserű ember.
ez már tisztán látszik.
31F
44, nem gondolom, hogy begyöpösödött lenne, aki úgy gondolja, tisztelet és jólneveltség kérdése, hogy amíg a szüleid otthon tesznek-vesznek, tőled pár méterre, akkor kicsit parancsolsz magadnak.
Nem vagyok hülye, semmi baj azzal, hogy szexel a 20 éves lányom a barátjával. de igenis elvárom, hogy ne hozzon kellemetlen helyzetbe azzal, hogy hallgatnom kelljen... szerencsére van annyi eszük, hogy tudják, hol, hogyan és mikor élvezhetik úgy egymást, hogy azzal mást nem zavarnak, és nekik se kell közben azon agyalni, hogy apu meg ne hallja, stb. (nálunk a benyitás nem játszik, kopogás nélkül nem megyünk be, de lássuk be, az is zavaró, ha közben bekopognak...).
Na igen, itt kölcsönös dolgok lennének.
Csöndben, visszafogottan, saját szobában.
A szülők meg tévéznének közben a nagyszobában.
ugyan már...mindenki volt fiatal, tombolnak ezerrel a hormonok, hol szexeljenek ha nem a 4 fal között a családi házban?
ez max az ilyen ultra konzervatív begyöpösödött korosztálynak nem tetszik, mert ők még a szigorú vallási normák alapján nevelkedtek.
nyugodtan lehet lepontozni, mert ez nem a válasz hasznosságát tükrözi majd, hanem a visszamaradott irigy és keserű emberek saját véleményének a kivetülését.
ami erre a kategóriára erősen jellemző.
31F
Kérdező, te jó étvággyal ennél azon az asztalon ahol előtte anyukádat vágták gerincre? Vagy ülnél le utánuk a spermafoltos kanapéra?'
Nem haragudj, nem azt mondtam a családi asztalon, vagy a kanapén csinálják ahol esetleg ha hazajönnek épp meglátják őket mondjuk.
De ebből pl te nagyon kihoztad megint azt, hogy miért rossz a dolog, pedig ilyenről szó sincs. Saját szoba, ami felbosszantott konkrétan a történetbe, hogy éppen anyuka hazaért valahonnan, mikor rájuk nyitott, mégis kapták a fejmosást, hogy a ház tabu.
Amin itt döbbenek meg: Nagyon sokan vagytok akik ilyen korlátok felett gondolkoztok, pl hogy közterületen undorító stb.. Igen éppen a piros előtt a kocsiba igen, de egy erdőbe, parkba, kocsiba erdő szélén, vagy olyan helyre félrehúzódva ahol nem járnak, nem igénytelenség, nem mindig jó csak ugyanott, ugyanúgy.
Nem szívesen lennék a gyereketek , mert azt hittem ez alap, hogy a gyerekeknek meg van engedve, hogy otthon kényelmesen, és nem azon kattog sokatok agya, hogy meghallják, ugyan, mi éjjelente mikor mindenki otthon van, csendben szexelünk, de azért mert éppenséggel nálunk is mindig itthon vannak, soha ne szeretkezzünk,mert még nincs házunk?
–
Rövid leszek, mive
l Lillának haza kell mennie, és amúgy is
neked van mondanivalóm
–
fordult hozzám.
–
Nem ezt vártam
tőled. Értem én
, h
ogy elmúltál tizennyolc, meg Lillának is fél éve
van hátra a nagykorúságig. Személy szerint örülnék neki hogyha
középiskola alatt a tanuláss
al foglalkoznátok, de legalább nem
hazudok magamnak arról
, h
ogyan működik egy tinédzser
szervezete. Azért csalódtam, mert mielőtt apád elköltözött,
megígérted
, h
ogy ez a ház tabu lesz. Azt mondtad, nem élsz vissza
a bizalmunkkal, és nem fogod az üres házat
arra használni, amin
rajtakaptalak'
Nekem érdekesen hatott ez a pár sor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!