Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek helyes, ha a...

Szerintetek helyes, ha a szülő nem engedi a 18 éves fiát, a 17 éves barátnőjével a házukba szeretkezni?

Figyelt kérdés

Akkor mégis hol oldják meg? Utcán , parkba , egyéb helyeken?

Mi értelme tiltani, már majdnem nagykorú embereknek, ha gyerekem lesz , mindenképp felvilágosítom a védekezésről, szólok neki, hogy mindenképp forduljon hozzám, és segítek neki, iratunk fel gyógyszert, vagy veszünk óvszert ha fiú, de tiltani? Mire jó ez? Főleg ekkora gyerekeknél?

A kérdés nem rólam szól, ihletett valahonnan, ezért teszem fel

2017. júl. 22. 23:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 anonim ***** válasza:
48%
Igaz, én még nem vagyok szülő, és még barátom sem volt, de valahogy meg tudom érteni, ha a szülők viszolyognak attól, hogy a kislányuk/kisfiuk (igen, még 60 évesen is "kis"lány/fiú leszel az ő szemükben) szinte a fülük hallatára szexeljen valakivel a házukban... A legtöbb gyerek is nehezen viseli, ha véletlenül meghallja vagy ne adj isten meglátja a szüleit szexelni, úgyhogy nyilván a szülőkben is ilyen érzéseket keltene, ha a gyerekük a szomszéd szobában dugná a nőjét.
2017. júl. 23. 10:35
 22/83 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező, egyáltalán nem helyes, én inkább - néhány szoros kivételtől eltekintve - beteg dolognak mondanám.
2017. júl. 23. 10:38
 23/83 anonim ***** válasza:
82%
Abban egyetértek veled, hogy helyesnek nem helyes. De abban nem, hogy a "nem várt gyerekek is valami ilyesmi szituációkból jönnek... Inkább a tiltás, mint az odafigyelés". Aki védekezne ágyban, az védekezhet parkban is, autóban is, szalmabálában is.
2017. júl. 23. 10:46
 24/83 anonim ***** válasza:
20%

Ha annyira felnőttek szexelni menjenek albérletbe, tartsák el magukat és ott akkor élhetik ki az állati ösztöneiket amikor csak akarják. Normális ember tudja kontrollálni a vágyait. De ezen az oldalon a gyereknek mindenhez joga van a szülő meg hallgasson, érezze megtisztelve magát amiért a méltóságos gyerek hozzájuk méltóztatott születni.

Nővéremnek megengedték, már 14 évesen ott aludhatott a pasija (azóta kb 25nél jár) jelenleg 24 éves. Négy abortusza volt, mert neki mindent szabad. Volt hogy összetrutyizták az ágyneműt és anyának kellett lecserélni..meg olyan is volt hogy kisit hamarabb értem haza a suliból és ők a konyhaasztalon csinálták, meg volt mikor apáék szobájában..tehát nem mindig a szülő a hibás, lehet jó oka van hogy nem engedi.

Nem nem vagyok féltékeny, mielőtt ezzel jönnek a nagy liberális a gyereknek mindenhez joga van emberkék, de az azért nonszensz hogy félve léptünk be a saját házunkba hogy éppen mit zavarunk meg. És még nekik állt feljebb, undorító módon beszélt nővérem a szüleinkkel.

2017. júl. 23. 10:53
 25/83 A kérdező kommentje:

Erről van szó utolsó, de ha anyuka apuka elfordítja a fejét, akkor is elfordítja ha ezeket tudatni kell nem?

A gyerek 18 évesen nem biztos, hogy nézegeti az olyan oldalakat is, amik a védekezésről szólnak, ezért kell korán elkezdeni nekik elmagyarázni a dolgokat.

2017. júl. 23. 10:54
 26/83 anonim ***** válasza:
74%
Mióta kell ehhez engedély??? Nem kell bejelenteni otthon. Csináljátok amikor nincsenek otthon napközben.
2017. júl. 23. 10:56
 27/83 anonim ***** válasza:
72%

Engem 24 évesen sem engedett anyám, nemhogy tizenévesen... :D

Az indok az volt, hogy az ő lakása nem kupleráj, hogy oda hordjam a pasikat. Plusz az ő lakása, ő dönti el, kit enged be.

(Jelzem, soha nem hordtam haza pasikat, ő volt az első, akit bemutattam neki, mert elég komolynak gondoltam. Azóta már az élettársam.)

Én azt javaslom, ilyesmibe ne keress logikát, ostoba emberek mindig voltak és lesznek. :)

És igen, mi felnőtt fejjel is "egyéb helyeken" voltunk együtt, mint a kamaszok, baromira szégyenletes is volt, így felnőtt fejjel. Szerencsére viszonylag gyorsan össze tudtunk költözni. :)

2017. júl. 23. 10:57
 28/83 A kérdező kommentje:

Nem tudom nekem nem szégyen :D Mi szeretjük kipróbálni a merész dolgokat, pedig mi sem vagyunk kamaszok, de harminc pluszosok sem.

Azt meg fejezzétek be, hogy hogy személyesen úgy írjátok 'csináljátok', eléggé egyértelmű volt az utolsó mondata a kérdésnek

A kérdés nem rólam szól, ihletett valahonnan, ezért teszem fel'

könyvben olvastam, a könyvet nem reklámozom, és amúgy is sorozat, ezért lényegtelen, de több helyen is olvastam, hogy személyesen rám utaltok , rég elmúltam 17, csak megbotránkoztam , hogy biztosan élnek ilyen buta szülők

2017. júl. 23. 11:14
 29/83 anonim ***** válasza:
15%
Az csak a panelproliknál normális, hogy a gyerekek ott kufircolnak a szobában, anyuci meg a papírvékony fal másik oldalán hallgatja. Sőt, azoknál az is normális, hogy egy szobában van az egész család és úgy üzekednek. Ha a gyerekek üzekedni akarnak, oldják meg, a ház nem kupleráj.
2017. júl. 23. 11:17
 30/83 A kérdező kommentje:

Fura, mi páromnál szoktunk szeretkezni

Nálunk is.

Anya és párja is a szobájukban, nem ettől lesz kupleráj, miért a gyerekeket szállodákba gyártják mindet ?

2017. júl. 23. 11:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!