Helyes ha egy szülő ezt mondja a lányának?
Szerintem is jó, jobb félni, mint megijedni.
Nyilván a lánynak a saját döntése, hogy aztán az abortuszt választaná-e baj esetén, de jobb, ha előre tudja, hogy nincs olyan helyzetben a családja, hogy támogatni tudja.
Ha te mondtad miért beszélsz E/3-ba? Amúgy ha megvan 14 ő is tudja ezeket és hülyének néz ha nekiállod sorolni a védekezési formákat,nekem ebből az jönne le hogy attól féltek gyerekem lesz :D
18/F
- A szülő a saját lehetőségeihez mérten maximálisan támogatja a gyerekét, ha gond történik.
- Nem azt nyomatja, mennyire rossz és tilos dolog a szex, hanem valódi felvilágosítást nyújt, érett felnőtt véleménnyel.
- Őszinte, tiszta lapokkal játszik, felvázolja, milyen lehetőség adódik, ha esetlegesen teherbe esik a lány.
Mégis mi lenne ezzel a gond?
Teljesen korrekt volt ez az anya részéről.
Legalább vannak még rendes szülők, akik kimondják hogy mi a helyzet, és nem játszmáznak :)
szerintem teljesen jó
én még annyit tennék hozzá, a saját tapasztalatom alapján, hogy a fiúk szeretnek alkudozni, hogy csak kicsit hadd tegyék be óvszer nélkül stb...
és a pillanat hevében sokszor nehéz nemet mondani. és ha ilyen veszély állna fent, akkor inkább szedjen gyógyszert, még mindig jobb , mint az esemény utáni vagy az abortusz.
de ha nem ilyen a barátja, vagy a lány tud nemet mondani, akkor tökéletes az óvszer.
Jó anyád csak a megelőzésre törekedett.
Nincs ezzel semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!