Van itt olyan szülő aki nem engedi a 18 éves lányának hogy szexeljesn és a barátjánál aludjon? Ha igen, miért csinálják ezt?
Sztem ezt nem lehet megtiltani, nem csak esti alvásnál lehet szexelni.
Sztem az ilyen szülő azt hiszi h majd így mondjuk megvédi a nem kívánt terhességtől a gyereket, ahelyett h rendesen elmondaná neki a védekezést!
Barátom előző barátnőjénél ez volt a szitu. Már mindketten nagykorúak, de egymáshoz soha, sátorozásnál is külön fiúk-lányok.
Nem tudom, miért jó ez nekik, amúgy.
Mondjuk nem mindenki lakik álmai tágas lakásában, hogy ezt megengedhesse magának.
További tippjeim:
Nem tartja egymáshoz illőnek őket,
nem bízik a fiúban,
nem szeretné, ha a lány "futna" a fiú után, hanem azt szeretné, ha a fiú jönne.
Nem szeretne 18 éves idegent kerülgetni a saját lakásában? és ezt feltételezi a fiú szüleiről is.
Kisebb gyerekek is vannak a családban, és nem, tudja mit kezdjen így, ha magyaráznia kell a dolgot nekik.
De minden helyzet más. Jobb ha elmégy anyóshoz, és megbeszéled vele.
1.:Biztos.
2.:Mert nincs tisztában azzal, hogy 18 éves kora után NEM mondhatja meg a lányának, hogy mit csináljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!