Miért érzi egy csomó szülő azt, hogy csak ők dönthetik el, hogy a lányuk mikor aludhat a barátjánál?
Fiúknál nincs ez, az mehet akárkihez akárhogy. A lányoknak meg egy csomószor meg se engedik. De miért gondolják azt hogy ezt nekik kell eldönteni? Ha a lány is és a fiú is készen van rá, és úgy érzik eljutott odáig a kapcsolatuk akkor miért kérdőjelezik meg azt?
(Nyilván van egy 13 éves lány esetére gondolok, de mondjuk 16 évesen, úgy hogy már egy jó ideje eggyüttvannak..)
21 éves vagyok, több mint 3 éve vagyunk együtt a barátommal, és nem aludhatunk együtt...
Az okok a következők:
* Ők nem fognak egy idegent kerülgetni a házban, mert
nekik ez kellemetlen
* Mit gondolnak majd az emberek...szomszédok...
* Ők nem fogják fizetni az én barátomnak azt, hogy itt
eszik, fürdik, használja a villanyt, fűtve van rá stb.
* Majd ha nekem lesz önálló keresetem és képesek leszünk
magunkat eltartani, külön élni, akkor együtt
aludhatunk, addig nem.
* Amíg itt élek és az ő kenyerüket eszem az van amit ők
mondanak, ha nem tetszik szedhetem a cuccomat és mehetek
Fordított helyzetben, ha én aludnék ott se működik a dolog. Akkor meg az a kifogás, hogy jajj a másik család majd rib**cnak néz, meg az én szüleim nem fogják ezt a dolgot azzal viszonozni, hogy a barátom majd itt aludhat, tehát vagy itthon alszok egyedül, vagy fogom magam és elköltözök.
Nálunk ezek az okok állnak fent jelen pillanatban. De már egyszerűen nem is érdekel, ezt a pár hónapot még kibírom amíg tanulok, utána meg a saját lábamra állok és végre élhetem az életemet.
Ez van sajnos, vagy alkalmazkodik az ember vagy elköltözik otthonról.
Szerintem te most 2 külön kérdést tettél fel, mégis egyre gondoltál.
A szexet megoldja mindenki úgy, ahogy akarja, nem kell ahhoz ott aludnia a lánynak. 18 évesen lett vége egy 2,5 éves kapcsolatomnak, talán 2x aludhattam a fiúnál, mégis szexeltünk és a szüleim is tudták, mégsem aludhattam náluk rendszeresen...
* harmadik vagyok
Ezzel csak arra akartam kitérni, hogy nem a kortól függ ez az egész. Inkább a neveltetés és a szülők hozzáállás lényeges.
ez a legjobb 21 éves: "fűtve van rá"
Na, most örülök, hogy 18 éves koromtól albiban laktam. A szülők gondolkodásmódját nem lehet megváltoztatni, neked kell alkalmazkodni.
3., Igen ez azért már valóban erőstúlzás. Sajnállak amiért ilyenek veletek a szüleid, és kitartás.
Igen azt is tudom hogy nem csak ottalvással történhet meg a dolog, de azért mégiscsak más érzés az első eggyüttlétet nyugalomban és békében eltölteni, mint sem bújkálni a szülők elől.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!