Miért érzi egy csomó szülő azt, hogy csak ők dönthetik el, hogy a lányuk mikor aludhat a barátjánál?
Fiúknál nincs ez, az mehet akárkihez akárhogy. A lányoknak meg egy csomószor meg se engedik. De miért gondolják azt hogy ezt nekik kell eldönteni? Ha a lány is és a fiú is készen van rá, és úgy érzik eljutott odáig a kapcsolatuk akkor miért kérdőjelezik meg azt?
(Nyilván van egy 13 éves lány esetére gondolok, de mondjuk 16 évesen, úgy hogy már egy jó ideje eggyüttvannak..)
Én nem hiszem hogy az ilyesmit helyes dolog a saját keresethez kötni.
És nekem nincs barátom, és már el is múltam 16 szűz vagyok, szóval nem azért tettem fel a kérdést mert rám vonatkozik, pár ismerősömmel van hasonló helyzet. :)
Egy 16 éves gyereknek otthon a helye. Ha már most kényetekre kedvetekre együtt alszotok, mi lesz a következő szint? Ezeket a szamárlétrákat be kell járni. Eljön még az ideje, amikor kedvetekre együtt alhattok, és ezt akkor annál jobban fogjátok értékelni.
Magamból kiindulva pedig valóban, én sem viselném el, ha egy 18 éves srác itt jönne menne, fürödne, stb stb a saját házamban. Pedig még csak fél éve vagyok saját ház tulajdonos. :D
25/F
szerintem attól féltenek,hogy mit csináltok kettesben.
mert most is,ha körülnézel,egy csomó lány már ilyen tök fiatalon teherbe esik,nemi betegségeket kap el,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!