Mit szóltok ehhez a brutális videohoz?
"A nő babysitter észak-floridai az eset. Azért verte meg a gyereket, mert a szülőkre volt mérges, amiért szóvá tették, hogy a másik gyereküknek monoklija van. A babysitter nem tudott magyarázatot adni. A szülők ezért tettek kamerát a lakásba"
Ha valakinél felmerül, hogy esetleg bántalmazza a gyereket, akkor az illető nem elbocsátja, hanem bekamerázza a lakást, és végignézi, ahogyan verik a gyerekét? Érdekes... Vagy a pénz kellett?
a válaszokat nem olvastam végig,de szerintem borzalmas,hogy képes egy ember ilyet tenni egy ilyen pici gyerekkel. Nagyon durva, nem találok szavakat rá...
Azt sem értem,hogy ha beteg a nő,miért hagyták vele a babát a szülők???
Remélem becsukják hosszú hosszú időre, ilyet nem lehet tenni, beleborzongok,ha csak rá gondolok...
A gyermekbántalmazás Magyarországon is mindennapos eset. Tudjátok hány szülő műveli ezt a saját gyerekével? Olyanok, akikről nem is gondolnátok, mert amúgy teljesen normálisnak tűnnek (miközben belül dühöngő őrültek, de ezt csak a gyerek látja, mert mindenki más előtt megjátszák magukat)? De olyanok is vannak, akik büszkén és hangosan mesélik a villamoson, hogy hogy verik a gyereküket. Egyszer hallottam két zsíros hajú, rikító szemfestékes, negyvenes proli nőt beszélgetni erről a kettes villamoson. Egymásnak adták a tanácsot, hogy hogy kell verni a gyereket, és biztatták egymást. Én is úgy nőttem fel, hogy a bántalmazás mindennapos volt. Most mégis mindenki megszól, mert nem tartom a kapcsolatot a "szüleimmel". Fölösleges itt szemforgatva hüledezni. Ha az átlagember a saját családjában, környezetében tapasztal ilyet, az esetek 99%-ban nem segít a gyereken, hanem szemlesütve elfordítja a fejét, és úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Magyarországon a gyermekbántalmazás elfogadott, sőt támogatott dolog, ezt számtalan szociológiai kutatás alátámasztja, de elég, ha csak körbenéztek a saját környezetetekben.
29/n
Azt sem értem,hogy ha beteg a nő,miért hagyták vele a babát a szülők???
Nem volt beteg az eredeti cikkben az van, hogy a gyerek szüleire volt mérges.
kedves 29/n igen Magyarországon is van bántalmazás és szörnyű hogy olykor az emberek mit csinálnak a gyerekkel DE nem is olyan rég (még a híradóba is volt) olvastam hogy egy 10 éves gyerek VERTE a tanárt aki a POLGÁRMESTER volt egybe.
és ha a tanár még ha csak egy ejnye bejnyét mondott volna neki vagy hogy állj a sarokba akkor a TANÁR A BŰNÖS! ezért ezen is gondolkodni kéne. a gyerekek legtöbbje kiprovokálja a verést. bár igaz én a korombeli 10-16 évesekről írok nem pedig az alig 1 éves babákról.
amúgy igen ez durva! egy BABÁT nem szabadna bántani így! maximum egy kézre csapás de SEMMI TÖBB.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!