Mit szóltok ehhez a brutális videohoz?
Őszintén? Én tényleg valami brutálisra számítottam, de ez nem az. Ebből egyedül az tartom brutálisnak, ami a videó elején van, ahogy felkapta a földről és bevágta az ágyba a babát.
Később meg nem veri, hanem rázza (bár ezt nem látjuk), amikor meg üti valamivel a kanapé mögött, az egy zokni!! Itthon nekem is van ilyen labdám, mint a videóban, ez olyan puha, hogy semmi sérülést nem okoz, kb mint egy lufi (nem pattog, ahogy a videón sem). És nem rúgott bele, csak megbökte.
(Animátor vagyok, vizsgálom a mozdulatokat)
Tény, hogy nem normális az öreg, de egyedül az ágybabevágás nagyon durva, a többi kb olyan, mint amikor leesnek a mászókáról. Ezt csak azért mondom, mert mindenki hüledezik, hogy "hű szegény pici baba mit élhetett át"... úgyse fog rá emlékezni, és nem is tud még különbséget tenni a külső bántalmazástól elszenvedett fájdalom-rosszindulat-félelem és leestem a kiságyról-megijedtem félelem közt.
Ez az én véleményem... jöhet a további hüledezés, hogy én sem vagyok normális, hogy nem ájultam el a sírástól.
Remélem, a gyerek szülei is látták a videót, és megtettek bizonyos lépéseket, mondjuk kb.500-at a vén qrva kitaposott belein!!!
Férfi (50) vagyok, nagyon sok mindent láttam, de ezt nem bírtam végig nézni! Valószínűleg a reggelim sem fog lecsúszni a torkomon! Ha ez a szemeim előtt történik, akkor most ellenem bűnügyi eljárás folyna "hirtelen, erős felindulásból, különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság" miatt! (emberölést akartam írni, de az ilyet nem lehet embernek nevezni!!!)
hát szerintem ez a nő nem normális .elmebeteg!!!!
vele is ugyan ezt kéne csinálni.
de belegondolva hogy képes valaki egy kisbabát bántan.i az ilyen egy gerinctelen ember.
Mindig vannak elmebetegek, de nekem a brutális videó az, ha levágják a baba lábait és hasonlók. Ez egy szimpla bántalmazás, amiért az ahhoz méltó börtönbüntetést kell kiszabni. Nem kell itt túlkapásokba esni.
Mellesleg ez is megmutatja, mennyire megéri babysittert fogadni. Szóval a szülők is magukba nézhetnek, hogy miért is nem törődnek a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!