Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez a brutális...

Mit szóltok ehhez a brutális videohoz?

Figyelt kérdés

be linkeltem ott láthatjátok...nem normális ,nem is ember ez.:S

[link]

2010. máj. 17. 22:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
86%
Én nem merem megnézni:/ Szerintem végigbőgném az egész éjszakát. De minek kell neked ilyeneket belinkelni? ugyis tudod mi az emberek véleménye, akkor? mire vagy kíváncsi?
2010. máj. 17. 23:16
 12/75 anonim ***** válasza:
76%
Persze, néha tud idegesítő lenni, mikor sír egy pici ,de könyörgöm, ő még nem tud beszélni!!! ő csak így tudja kifejezni, ha valami baja van, éhes, szomjas, fáradt, bekakilt, stb... Meg nyilván az anyukája is hiányzott neki. Ezt a banyát tüzes vassal sütögetném!!! Bárcsak a kezem közé kaphattam volna, közvetlenül az eset után!!!
2010. máj. 17. 23:17
 13/75 anonim ***** válasza:
87%
Nem néztem végig, de az elejét is elég volt látni, hogy megállaptsam: ez a nő bolond és egy gumiszobában lenne helye, nem emberek között. Szerintem nem normális dolog, ha valaki képes bántani egy gyereket...
2010. máj. 17. 23:31
 14/75 anonim ***** válasza:
84%
Szörnyű!!!!Ezt nem lehet sírás nélkül végig nézni!!!Te jó ég,mit élhetett át az a szegény pici baba!Nem is találok rá szavakat!Én a szülők helyében tuti,hogy élve beleztem volna ki!
2010. máj. 17. 23:31
 15/75 anonim ***** válasza:
81%
Igenis brutális volt és egy ennyi idős gyereknek bőven elég ennyi verés ahhoz, hogy meghaljon, vagy legalábbis agykárosult legyen. A rohadt vén qrva, kitaposnám a belét. Amerikában egyébként elég sűrűn előfordul az ilyesmi, és Új-Zélandon van állítólag a legtöbb gyerekbántalmazás. Pedig ott van pénz, mitől olyan feszültek?
2010. máj. 17. 23:32
 16/75 anonim ***** válasza:
82%

Én reszekettem az idegtől, mikor megnéztem. Nem is tudtam végignézni, csak belenéztem!! Nekem is van egy lányom, ilyen kicsi, megölném, ha bárki egy újjal is bántaná (szándékosan - persze ha véletlenül összekapnak a játszótéren, vagy fellökik, az más..).

Remélem a szülei ezután százsor is meggondolják, bébiszitterre hagyják-e a gyereküket!!

2010. máj. 17. 23:33
 17/75 anonim ***** válasza:
80%

kikapcsolódás/színes-hírek/brutálisan-megverte-11-hónapos...

eddig jutottam...

no comment

2010. máj. 17. 23:34
 18/75 anonim ***** válasza:
83%
Láttam már sok brutális videót, de mind közül ez a legborzalmasabb, legszörnyűbb, legkegyetlenebb, amit valaha láttam. Egy ártatlan icipici babát hogy lehet ekkora erővel ütni? atyaég!!!! őszintén remélem, hogy a börtönben fog megrohadni, ahol végül a cellatársak fogják agyonverni.
2010. máj. 17. 23:49
 19/75 anonim ***** válasza:
81%
Fejlövést a vénasszonyak. Senki ne mondja, hogy nem érdemli meg.
2010. máj. 17. 23:51
 20/75 anonim ***** válasza:
76%
hogy r.... djon ki az elete ennek a pszihopatanak!!!!
2010. máj. 18. 00:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!