Zsofiaviktoria kérdése:
A barátom mindent megeszik nálunk, sajtot, kávétejszínt, müzliszeletet, levesgyöngyöt. A szüleim észrevették, hogy ezek gyorsan fogynak, úgyhogy azt mondtam én voltam. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A barátomat nem akarom megfosztani a kajától mert olyan boldog tőle, de a hátamat se akarom már tartani a szüleim felé, viszont ha elmondom, akkor lehet, hogy nem fogják őt úgy elfogadni.2017. máj. 15. 10:55
61/72 anonim válasza:
..lehet megette a Kérdezőt..is..?
:))
63/72 Girgoy válasza:
Nem tudtam a válaszokat elolvasni, de ha ez nem kamu kérdés, akkor nagyon aranyos. :) Szerintem a családdal és a baráttal nézzétek meg együtt a Kung-Fu Pandát!
64/72 Girgoy válasza:
Egyébként bmeg: megeszi a "LEVESGYÖNGYÖT"????!!!!
:D :D :D :D :D
65/72 anonim válasza:
:D
rendesen megmosolyogtatott ez a kerdes
levesgyongynek hivni a krutont lol
66/72 anonim válasza:
A crouton meg a levesgyöngy nem ugyanaz.
67/72 anonim válasza:
Nálunk is levesgyöngy a neve. Mi ebben a furcsa?
Miért a levesbetét jobb?:D
Amúgy valóban nem ugyanaz a kettő. Én nem tudom Én meg nem tudnám krutonnak mondani. Néha golyónak hívom:D
68/72 anonim válasza:
..persze, kruton, te meg a zacskót is megeszed a levesgyöngy mellé mi?:)) Én aggódom a kérdező miatt, mi a baja /legyengült az éhségtől.../
69/72 anonim válasza:
Én hangosan felröhögtem arra, hogy valaki megeszi magában a levesgyöngyöt... jó, én is megeszem, de nem vendégségben :D
Egyébként elég gáz, hogy csak úgy benyúlkál a konyhaszekrénybe a srác. Mert nyilván nem úgy kerülnek hozzá ezek a kaják, hogy megkínálják a száraz levesgyönggyel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!