Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom mindent megeszik...

Zsofiaviktoria kérdése:

A barátom mindent megeszik nálunk, sajtot, kávétejszínt, müzliszeletet, levesgyöngyöt. A szüleim észrevették, hogy ezek gyorsan fogynak, úgyhogy azt mondtam én voltam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A barátomat nem akarom megfosztani a kajától mert olyan boldog tőle, de a hátamat se akarom már tartani a szüleim felé, viszont ha elmondom, akkor lehet, hogy nem fogják őt úgy elfogadni.

2017. máj. 15. 10:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
64%
A barátnője. Tehát adhat neki kaját (ugyanúgy ahogy a férfi is készíthet a nőnek, még mielőtt kezdenéd). De mivel a lánynál vannak, ezért nyilvá nem a vendég fog ebédet főzni magának.
2017. máj. 15. 14:33
 32/72 anonim ***** válasza:
87%

Én is megeszem ezeket,de csak otthon xD Más ember lakásában meg sem merek mozdulni(halál komolyan mondom)

Tejport,levesgyöngyöt,müzlit,sajtot,édesítőt(komolyan xD) és amiket még ehetőnek gondolok :D

Lehet,hogy nincs pénze és azért zabálja fel a hűtőtöket,vagy csak állandóan éhes(:D).Beszélj vele inkább !Kérdezgesd és egyszer csak elmondja :D

Sok sikert ! ;D

2017. máj. 15. 14:34
 33/72 anonim ***** válasza:
52%

"Mik ezek gec---i tiszta állat tenyásztős válaszok, de amúgy verd nyakon ne zabálj te gyökér :D"

Egy normális embernek mondja ezt - aki nem anyázott -, A FŐGYÖKÉR!

2017. máj. 15. 14:35
 34/72 anonim ***** válasza:
80%

"Azok a tipikus válaszok " adjál neki valami normális kaját" most a barátnője vagy a gondozója?"

A vendéglátója. De én direkt írtam úgy, hogy "egyen valami rendeset", mert szerintem mindegy, hogy ki oldja meg az étkezését, otthon ő maga vagy a barátnője kínálja-e náluk, esetleg vesznek, rendelnek közösen, csak oldja meg.

2017. máj. 15. 14:37
 35/72 anonim ***** válasza:
84%

28-as, nem nekem írtál, de azért lenne pár megjegyzésem.

Elképzelhető, hogy a srácot nem gondozzák rendesen otthon. De akkor 1) ha már olyan kapcsolatban vannak a leányzóval, hogy odajár a családhoz, akkor lehetne benne annyi, hogy elmondja ezt a lánynak (ha ez lett volna, meg lett volna említve a kérdésben, mert elég fontos dolog), 2) ha meg nem így tesz, az akkor sem megoldás, hogy kérdés nélkül elkezd nassolni náluk. Mivel a szülőknek nem szóltak, és rájöttek, hogy gyorsan fogynak, gyanítom, nem arról van szó, hogy megevett egy db müzliszeletet meg egy kávétejszínt... ez azért több nasikáról árulkodik. A szülő meg nem tudja, hogy a kaja, amire ő keresi meg a pénz keserves munkával, hova megy. Akármi van, azért a srác fején is van vaj. Ha otthon nem kap enni, szépen elballag az ofőjéhez, iskolapszichológushoz, vagy elmondja a barátnőjének, aki meg nyilván úgy fog odamenni, hogy "anyu-apu, adhatunk egy kis kaját a Gézának? anyja-apja nem eteti, korgó gyomorral megy iskolába" stb... és akkor a szülők máshogy néznének rá, mint hogy a szülők megkérdezése nélkül elkezd enni.

Én pl. amikor nem volt nekünk túl sok mindent enni tinikoromban, és mentem át ismerősökhöz, ha kínáltak is, mindig megkérdeztem, hogy "szüleidnek nem baj?" és igyekeztem mérsékelten enni.

2017. máj. 15. 14:40
 36/72 anonim ***** válasza:
24%

TheNeji92 nevű felhasználó válasza:

"Azok a tipikus válaszok " adjál neki valami normális kaját" most a barátnője vagy a gondozója? XD Mik ezek gec---i tiszta állat tenyásztős válaszok, de amúgy verd nyakon ne zabálj te gyökér :D"

Nem a gondozója, hanem a vendéglátója! Jobb helyeken meg szokták kínálni a vendéget, és készítenek neki, vagy adnak neki enni, ha az éhes.. De ez többnyire nem fordul elő, mivel megkínálják, megkérdezik tőle! Lehet, hogy ez neked szokatlan, mert nem volt gyerekszobád és láthatólag 50-es iq-val bolyongasz a nagyvilágban, de ez akkor is jobb helyeken így van!

Az meg, hogy ki és kit verjen nyakon, meg a ki a gyökér, azt inkább hagyjuk! Tudod te azt magadtól is......

2017. máj. 15. 14:49
 37/72 anonim ***** válasza:
94%

"Jobb helyeken meg szokták kínálni a vendéget"

még a jobb helyeken se napi szinten etetsz vendégeket. És jobb helyeken a vendég nem a vendéglátó háta mögött zabálja fel a dolgokat, a házigazda meg leshet ha neki kellene az a valami. Én például nem etetném napi rendszerességgel a gyerekem pasiját. etessék a szülei...

2017. máj. 15. 14:56
 38/72 anonim ***** válasza:
95%
Azok közé tartozom, akik szerint nem normális dolog levesgyöngyöt enni máshol. Pl azért, mert azt nem elöl, a nassolnivalók közt tartja a legtöbb háziasszony, hanem a szekrényben a liszt, tészta és vegeta körül. Oda benyúlkál a gyerekem barátja? Hát hogy jut eszébe, még ha azt mondják is neki, hogy érezze otthon magát, az azt jelenti, hogy csinálhat magának egy szendvicset, használhatja a hűtőt, de módszeresen feltúrni a lakást bármi ehetőért elég fura.
2017. máj. 15. 15:00
 39/72 anonim ***** válasza:
88%

Én szeretem a levesgyöngyöt, de annyira nem vagyok illetlen, hogy mások hűtőjéből az éjszaka közepén settenkedve ellopjam.

(Valószínűnek gondolom mondjuk, hogy a barátod nem így ette meg:D)

2017. máj. 15. 15:02
 40/72 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem más lakásában nem illik kizabálni a hűtőt és a kamrát.

Miért engeded meg a barátodnak? Ő pedig, hogy lehet ennyire modortalan, hogy ezt teszi? Nekem ő már nem lenne a barátom. Megvárod, míg elhasználja apád dezodorját vagy felveszi a zokniját, mert az övé tönkre ment esetleg hozzátok jár fürdeni és kiszolgálja magát a tiszta törölközőkből? Mond, hogy csak 13 évesek vagytok és megnyugszom, hogy egyszerűen neveletlen de nagyon.

2017. máj. 15. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!