Zsofiaviktoria kérdése:
A barátom mindent megeszik nálunk, sajtot, kávétejszínt, müzliszeletet, levesgyöngyöt. A szüleim észrevették, hogy ezek gyorsan fogynak, úgyhogy azt mondtam én voltam. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A barátomat nem akarom megfosztani a kajától mert olyan boldog tőle, de a hátamat se akarom már tartani a szüleim felé, viszont ha elmondom, akkor lehet, hogy nem fogják őt úgy elfogadni.2017. máj. 15. 10:55
51/72 anonim válasza:
Boldog tőle? De hát pont ilyen kajáktól? Vendégségbe jár hozzátok? Vagy megkérdezi, mi van otthon? Tejszín natúrban? Mondd barátodnak, hogy az a vacsorához kell vagy anyád müzlije, ne egye meg. Van, hogy nemet kell mondani, mégse tehetsz meg mindent, hogy boldoggá tedd. Eszel náluk te is? Mert kellene, hátha észbe kap, és így kölcsönös a kapcsolat.
52/72 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
Azt is el tudom képzelni, hogy ez egy kamu kérdés.
53/72 anonim válasza:
De rendes kajátok nincs, hogy ezeket egye?
Ha lenne rendes kaja csak nem ezt enné.
54/72 anonim válasza:
Kérdező mostmár reagálj valamit ennyi kommentre könyörgöm 😂
56/72 anonim válasza:
Nem értem,miért nem tudhatják a szüleid h a faszid zabálja fel a dolgokat?
57/72 anonim válasza:
Az akváriumból ugye nem eszi el az algaevő helyett az algát is?:)
58/72 anonim válasza:
Szerintem nagyon fiatalok. Miert kene folyton rendes etellel tomni valakit aki beallit? En el sem varom h megkinaljanak valamivel, eleg egy udito. De ha nalatok az megy higy pacalporkolt nokedluvel, meg tyukhusleves a vendegnek, akkor oke. Nem mindenhol etetik halalra a vendeget. Szerintem a pasid keves kajat kap otthon es igy kompenzalja.
59/72 anonim válasza:
Kedves 58-as! Nem tudom, hogy csak nem értetted-e meg a problémát 57 ember válaszából, mert figyelmetlen voltál, vagy csak mert hülye vagy. Nem az a probléma, hogy ki mivel kínálja a vendégeket. Hanem az, hogy ha hazamennek a szülők, és ennének egy kis levest, nincs levesgyöngy. Amire ugye nem számítana az ember, mert nem az a tipikus kaja, amit a vendég felzabál.
60/72 anonim válasza:
csak nassol nem kel folyton nálatok lenni
náluk nem csinálná ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!