A barátom mindent megeszik nálunk, sajtot, kávétejszínt, müzliszeletet, levesgyöngyöt. A szüleim észrevették, hogy ezek gyorsan fogynak, úgyhogy azt mondtam én voltam. Mit csináljak?
"Mert olyan boldog tőle."
Esetleg éhes,nem? Vagy pofátlan. Ezt neked kell tudnod.
Nem mindegy, két napra megy hozzátok,vagy suli után két órára. Mit mond? " Édesem,adj már egy kis levesgyöngyöt?" Vagy nyúlkál a szekrényben?
Ha ennyire szeret nassolni, vegyél neki Te chipset, mogyorót, kukit stb...
Ha pedig ez kóros, tényleg mindent felzabál amit lát, hát beszélj vele! Nem eszik rendes kaját otthon, suliban? Ennyire falánk? Mi az oka?
Boldog a levesgyöngytől meg a tejszíntől? Ezeket csak úgy magában eszi?
Miért nem csinálsz neki egy szendvicset, hogyha éhes???
Ne ilyen szarokat adjál neki. Vagy ő kotorászik nálatok a szekrényben, hűtőben? Elég pofátlan.
Valószínűleg a barátod jelleme sem kifogásolhatatlan, de egészségügyi problémája is lehet. Ha mindig, mindenhol ilyen falánk, akkor nézesse meg a cukorszintjét, pajzsmirigyét stb. Irány a doki. Munkahelyen is volt egy csávó, aki ellopta mindenki kajáját a hűtőből, le is bukott, utána félévre kiderült, hogy cukorbeteg.
Ha csak nálatok ilyen akkor beszélj vele, hogy otthon nem kap enni, vagy miért ilyen. Ha rendes élete van, akkor csak a neveletlenség marad, de a levesgyöngy azért nagyon extrém, szerintem beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!