A barátom mindent megeszik nálunk, sajtot, kávétejszínt, müzliszeletet, levesgyöngyöt. A szüleim észrevették, hogy ezek gyorsan fogynak, úgyhogy azt mondtam én voltam. Mit csináljak?
A levesgyöngynél hangosan felordítottam a röhögéstől /bocs/:)))))
----
na jó megvan bocsájtva gondolom :)))) de kérnék 1000 eurót levesgyöngyre
meg nasira
ham ham :))))
Tequila Sunrise nevű felhasználó válasza:
mi a lószar az a levesgyöngy?
Ha éhes valaki egyen és a költségekbe szálljon be.
Feltéve ha nem koldus. Bonyolult Zsófika?
--------------
ez a levesgyöngy - googlen is van ird be
Levesgyöngy (sült borsó) recept
www.tutireceptek.hu/levesgyongy-sult-borso
Itt a Levesgyöngy (sült borsó) receptjét olvashatod: hozzávalók, elkészítés módja.
A levesgyöngy amit főleg krémlevesekbe tesznek.
Olyan mint a kruton, vagy a zsemle kocka.
Minden nagyobb élelmiszerboltban van.
"úgyhogy azt mondtam én voltam. Mit csináljak?"
Hány éves vagy??? Szád van?!
7#-nek:
"Ha mindig, mindenhol ilyen falánk,"
Honnan tudod miket és mennyit eszik egy nap???
"a levesgyöngy azért nagyon extrém, szerintem beteg."
Szerintem meg te vagy beteg :D Akkor lenne "extrém", ha mondjuk kutyakaját enne.
Egyen valami rendeset a barátod ésakkor nem eszik annyi nyamnyamot.
Az én párom is szeret nassolni, anyám befőttjeit szokta tizedelni, de ő meg még örül is neki, mert kb. senki nem eszi.
71 %-os te konkrétan elmebeteg vagy... Paranoiádra szedj légyszíves gyógyszert, mert komoly bajok vannak nálad.
Lehet, hogy más levesgyöngyöt "lopkod", és azt te nem normálisnak tartod, de hidd el a tiéd a nagyobb baj! A levesgyöngyről biztos le lehet szokni, és a más emberek hűtőjéből való evésről is, azonban a tiédet már kezeltetni kell komplexen, gyógyszeresen. Keressél fel légyszíves egy szakrendelőt, vagy magándokit, ott biztos megoldják a bajod, ha ténylegesen eljársz kezelésekre, és nem veszed félvállról!
"Akkor nem lenne extrém, ha valaki otthon, a saját konyhájában heti 1x belemarkol a levesgyöngybe és elropogtatja nasiként. "
Ki mondja meg, hogy mi az "extrém" és, hogy mennyiszer számít "extrémnek"?
TE????
"De amikor valaki a barátnője szüleinek a házában hesszel, és konkrétan MINDENT kizabál a hűtőből meg a szekrényből, amit talál, az már beteges."
Mi az a MINDENT? Írd már le légyszíves! Te odalátsz kérdezőék házába, hogy ezt mered állítani, hogy MINDENT??
Keress fel kezelőorvost mondtam már. Komoly teher lehetsz a környezetedre. Kategorikusan kijelenteni valamit amiről nem is tudsz, az a BETEG.
Ha már így nagybetűvel kiemeled akkor lásd, hogy én is, hogy BETEG VAGY!
"Az éhség meg a mániákus nassolás között nagy különbség van, és ez az utóbbi."
Aha.... Mert te már csak látod, hogy MIKET, ÉS HÁNYSZOR evett a kérdező barátja. Pofátlanság az tény, de ezt így megmondani látatlanban, hogy mikor és mit evett egész nap, hogy utána pofátlan aljas módon kategorikusan kijelentsd, hogy ez nass, ez azért nem kicsit vall undorító jellemre...
Lehet a kérdező barátjával is baj van, de veled pedig mégjobban! A tiéd a nagyobb!
"Gondolom otthon se éhezik, sőt. "
Te vagy az anyja, apja???? Honnan veszed ezt IS???
Nem kéne orvoshoz menni???
"Valszeg otthon mindig vesznek neki a saját szülei chipset, csokit, ropit, mogyit, jégkrémet, azokon él, ehhez van hozzászokva"
Te vagy az anyja, apja???? Honnan veszed ezt IS???
Nem kéne orvoshoz menni???
"Ha otthon nem kapna enni, akkor vagy venne és vinne magának kaját, vagy pedig kérne 2x az ebédből, mert gondolom megkínálják rendes étellel is, reggel van zsömle, kávé stb."
ENNYIRE ismered a srác életét???? Ki vagy te? Anyja, apja, vagy kije?? Egész nap vele vagy? Hogy még az étrendjét is leírod?!
TE NEM VAGY NORMÁLIS!
Tudsz róla?? Biztos, hogy mondták már mások is, csak nem mentél el kezeltetni magadat!!
"Arról nem is beszélve, hogy ettől az undorító zabálástól BOLDOG."
A kérdező valószínűleg rosszul fejezte ki magát! Ennyire buta vagy??
"Ha valaki éhezik, az nem lesz boldog 2 kávétejszíntől."
De, képzeld el, NAGYON IS boldog lesz! Ha koncentrációs táborban adtak volna napi 2 kávétejszínt, ahelyett, hogy éheztetik őket, akkor képzeld ettől a napi 2 kávétejszíntől is SOKKAL boldogabbak lettek volna, mintha nem kapnak semmit se!
"A csávónak komoly mentális gondjai lehetnek"
ITT VELED VAN A BAJ!
A "csávónak" ahogy te írod más baja van, és ezt nem tudhatjuk, hogy mi a baja. Csak azt látjuk, ami le van írva. Eléggé egyoldalú ez így, mert hiányosak az információk!
Nem tudhatjuk eszik-e rendesen, milyen családból jött, mik a körülményei!
"Kényszeres evés, de durván."
A tiéd meg kényszerképzetes, DE DURVÁN!
"Ha mi a párommal nasizni akarunk, akkor veszünk egy tábla rendes csokit vagy egy csomag chipset és megesszük ketten. Mondjuk kéthetente egyszer hétvégén, ha filmezünk."
Ki nem tojja le???
El ne csapjátok a kondis-futós beletek a 2 hetentei fél tábla csokitól, meg a 2 hetentei 40 grammos chipstől!!
NA LÁTOD EZ A BETEG! DE NAGYON! Ez a kényszeres nem evés, és nem nassolás, aszkéta sz_ar életetek lehet!
"Kedves kérdező, hány évesek vagytok? És hány kiló a barátod?"
SEMMI KÖZÖD HOZZÁ!
"a szüleidnek joguk van tudni erről,"
Pont erről kérdezett, hogy MIT CSINÁLJON, ha nem tűnt volna fel! Nem kell jogra hivatkozni, ha egymás között meg tudják beszélni, és visszapótolják ami hiányzik onnan!
És még egyszer utoljára: a paranoiáddal, rosszindulatoddal, téves képzeteiddel, és azzal, hogy MÁSOK FELETT PÁLCÁT TÖRSZ - ráadásul LÁTATLANBAN - úgy, hogy SEMMIT se tudsz róluk, ezzel a pszichés problémáddal sürgősen keressél fel magadnak egy szakorvost!
Egy hozzászólásban ennyi paranoiát, tévképzetet én legalább 10 éve nem láttam, elég súlyos eset lehetsz te!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!