Torna előtt jó, ha megeszek egy müzliszeletet?
Figyelt kérdés
2015. jún. 8. 12:59
2/15 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd bővebben?
2015. jún. 8. 13:18
3/15 anonim válasza:
a vércukorszintednek jót tesz, sőt, még akkor is, ha utána is bekapsz 10 gramm gyors ch-t
4/15 anonim válasza:
Nem jó, mert ha edzel, és nem rég ettél szénhidrátot, cukrot, akkor elsőként ahhoz nyúl hozzá, és később fog csak a zsírraktárakhoz.
5/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen , én is úgy gondoltam, hogy ez jó lehet.
Az első válaszolónak gondolom vége a sulinak, és jött egyet okoskodni...
2015. jún. 8. 14:22
6/15 A kérdező kommentje:
# 4-es, hát pedig valami nekem kell előtte, különben szédelgek, és nem is bírom annyira. Ma megettem kb. 20 perccel előtte egy cukormentes müzliszeletet, és jobban bírtam, mint máskor.
Mi más jó, ha a müzli nem?
2015. jún. 8. 14:26
7/15 anonim válasza:
Én L carnitine-t használok, teljesen biztonságos, segíti a zsírégetést és növeli a teljesítményt, jól fölpörget.
8/15 anonim válasza:
a cukorbetegek is esznek előtte, utána gyors szénhidrátot, különben hamar kidőlnének, és mégis lehet mellett fogyni, szóval, hülyeség, amit a 81%-os ír...
9/15 anonim válasza:
10/15 anonim válasza:
ajánld ezt egy cukorbetegnek és meglátjuk, kinek lesz igaza ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!