Sok ha megeszek naponta 1,5-2 kg zöldséget (sárgarépa, fehérrépa, uborka, paradicsom)?
Figyelt kérdés
Egyrészt a mennyisége miatt másrészt a szénhidráttartalom miatt érdekelne.2015. jan. 16. 19:09
1/18 anonim válasza:
Uborka, paradicsom...tele van folyadékkal. Iszol rendesen? Én akkor kívánom nagyon a zöldségeket, mikor szomjas vagyok.
Zöldségből szerintem ehetsz nyugodtan.
2/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok, én is enném, de 3 nap után már rá se tudok nézni. :( Szénhidrát gyakorlatilag semmi, kalória is nagyon kevés, nyugodtan eheted. Egyedül a vegyszerek miatt aggódnék, nem tudom, mennyire permetezhették és ilyen mennyiségnél nem-e káros.
3/18 anonim válasza:
Zöldségből annyit eszel, amennyit akarsz. Sőt, egyes gyümölcsökből is, pl. alma.
4/18 anonim válasza:
Azért a WC-től ne távolodj el 50 méternél messzebbre!
5/18 anonim válasza:
Amiket felsoroltál, azokból annyit ehetsz, amennyi jólesik!
6/18 TappancsMancs válasza:
Esetleg gyümölcs centrifugán egy részét levesítsd, a lényeg benne is van közben a rostot sem fogyasztod túl. Vegyszerek meg ma már majdnem mindenben vannak, a friss zöldségnek gyümölcsnek megvan az az előnye e téren a félkész-kész ételekkel, hogy kimaradnak a feldolgozáskor hozzáadott műdolgok.
7/18 TappancsMancs válasza:
Bevásárlóközpontokban vannak ilyen lébüfék (vagy hogy hívják) ott meg tudod kóstolni milyen kombinációk ízlenek neked. Nagyon finomak! :)
8/18 anonim válasza:
Azért almából nem lehet annyit mint zöldségből, almánként lehet 90-100 kcal-lal számolni, ami nem elhanyagolható pár darab után...
9/18 anonim válasza:
Zöldségek rendben vannak. Átlag ember megeszik 1 étkezésre annyi szénhidrátot ráadásul gyorsan felszívódó formában, mint ami 1-2 kiló zöldségben van.
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok-sok választ:))) Igazából azért kezdtem el enni őket, mert nem hízlalnak és azóta nagyon megszerettem őket :)
Hm, ilyen lébüfével még nem találkoztam de figyelem :) Az almát nem merem túlzásba vinni, de ha megkívánom eszek belőle :) De akkor zöldségekből bátrabban eszek ennyit :) Azért is tettem fel a kérdést, mert pl. 2 kg répában már 190 g szénhidrát van, ez nem sok? :)
2015. jan. 17. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!