Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyokurazom de megeheztem?

Fogyokurazom de megeheztem?

Figyelt kérdés
Nem tudtam elaludni. Nagyon ehes volta. Megettem 2 nagyobb paradicsomot igy az ejszaka kozepen. Az nagy bun? Es ha maskor is elofordulna?

2014. aug. 2. 23:03
 1/8 A kérdező kommentje:
*voltam
2014. aug. 2. 23:05
 2/8 Lipton. ***** válasza:
Hmm, csak nem "koplalsz" ?
2014. aug. 2. 23:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem koplalok!
2014. aug. 2. 23:07
 4/8 anonim ***** válasza:
mit ettél ma?
2014. aug. 2. 23:19
 5/8 Lipton. ***** válasza:

Paradicsomtól nem fogsz jól lakni.

De mért fordulna elő máskor is, lefekvés előtt vagy vacsorára normálisan kell kajálni, vagy csak simán túró oszt kész.

2014. aug. 2. 23:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Szép kis savad lesz tőle ;)
2014. aug. 2. 23:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Tegnap este koran vacsoraztam es hasonlo helyzetben voltam, mint te, olyan 9-10 korul ereztem, hogy kellene enni valamit. A leheto legkevesebbet szerettem volna artani magamnak, igy megfogtam egy kis talkanyi brokkoli, karfiol es sargarepa kevereket es elnyammogtam. Persze nem lettem tole tele, de azon a fura ehsegszeru erzesen segitett es el tudtam aludni.

Velemenyem szerint ez meg mindig jobb, mintha valami nehezet (turo nekem pl. nehez) vagy edeset ettem volna. Szerintem ne aggodj emiatt, ha elofordul maskor is, akkor probalj meg csak nehany falatot enni, szepen lassan, csak addig, hogy a gyotro erzes elmuljon, de ne legyel tele.

2014. aug. 3. 11:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk tán rendesen kéne vacsorázni és ha későn fekszel le elfelejteni azt a baromságot hogy este 6 után nem eszünk.. Amúgy biztos vagy benne hogy nem koplalsz? Megeszel legalább 1200-1400 kcalt egy nap?
2014. aug. 4. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!