Fogyokurazom de megeheztem?
Paradicsomtól nem fogsz jól lakni.
De mért fordulna elő máskor is, lefekvés előtt vagy vacsorára normálisan kell kajálni, vagy csak simán túró oszt kész.
Tegnap este koran vacsoraztam es hasonlo helyzetben voltam, mint te, olyan 9-10 korul ereztem, hogy kellene enni valamit. A leheto legkevesebbet szerettem volna artani magamnak, igy megfogtam egy kis talkanyi brokkoli, karfiol es sargarepa kevereket es elnyammogtam. Persze nem lettem tole tele, de azon a fura ehsegszeru erzesen segitett es el tudtam aludni.
Velemenyem szerint ez meg mindig jobb, mintha valami nehezet (turo nekem pl. nehez) vagy edeset ettem volna. Szerintem ne aggodj emiatt, ha elofordul maskor is, akkor probalj meg csak nehany falatot enni, szepen lassan, csak addig, hogy a gyotro erzes elmuljon, de ne legyel tele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!