Baj ha nem tudok reggelire semmit enni? Egyszerűen nem vagyok éhes! Iszok egy fél liter zöld teát és ennyi. Amúgy fogyókúrázom, de ha nem tenném, akkor sem ennék. Befolyásolja ez a fogyást?
Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 18:45
1/5 anonim válasza:
Mindenki kívülről fújja, hogy miért kell reggelizni, így nem untatnék senkit. Helyette egy tanács: ha a szilárd kaja nem csúszik le reggel, akkor igyál egy turmixot. Esetleg mehetne bele némi zabpehely is, hogy még táplálóbb legyen (beleszórod, hagyod kicsit ázni és ennyi).
2/5 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok. Jól érzem magam, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy nem baj, hogy nem tolok le erőszakkal a torkomon ételt...
3/5 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. Tudom, hogy a reggeli mennyire fontos, de azért nem fogok enni, hogy utána visszajöjjön. Az szerintem egészségtelenebb, mintha kihagyom a reggelit.
4/5 anonim válasza:
Igen befolyásolja. Nem hiába mondják, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése.
Mikor eszel este utoljára?
Nálam az volt a baj, hogy túl későn vacsoráztam, így nem voltam éhes reggel.
5/5 A kérdező kommentje:
6kor eszem egy kefirt. ez az utsó étkezés. ha ez annak nevezhető....
2014. febr. 27. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!