Fogyókúrázom, de kenyér nélkül nem tudok jóllakni ezért sokszor éhes vagyok. Mivel tudnám helyettesíteni?
Mit eszel, amivel nem laksz jól?
Nekem egyszerű, mert pont kenyérrel nem tudtam sose jóllakni, zsírral viszont igen, ami passzol a szénhidrát mérsékléséhez. Viszont igénylek valami szárazabb, bizonyos szempontból kenyér szerepű ételt, számomra ez a magkenyér, ami nálam főleg olajos magból áll.
Miért kéne száműzni a szénhidrátokat? Ez adja a szervezet energiáját, ettől tudsz gondolkodni és mozogni. Szóval elég gáz lenne, ha elhagynád.
Egyél szénhidrátokat, csak elsősorban lassan felszívódót, pl. teljes k. kenyér, barna/ basmati rizs, zöldségek stb.
Amúgy mértékkel be lehet mindent építeni a táplálkozásba. Sokan itt rontják el a dolgot. Kiéheztetik a szervezetüket, semmit nem esznek, amire vágynak és amikor elszakad a cérna 10x annyit esznek ezekből, mint kéne.
És egyél naponta 5x, 3 óránként. Ez NAGYON fontos! Beindul tőle az anyagcsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!