Vacsira megehetek egy natúrvajas barna kenyeret zöldségekkel (hagyma, paprika, paradicsom)?
Figyelt kérdés
Eddig joghurtot ettem vacsira, és soha nem laktam tőle jól és akaratom ellenére tovább fogytam pedig 58 kg voltam, most 56 vagyok és azt szeretném megtudni, hogy a barna kenyér ilyen párosítással egézséges-e vacsira?2014. máj. 6. 13:55
1/9 anonim válasza:
Azt nem csodálom, hogy egy joghurttal nem laktál jól.
Vacsira főképp fehérjét kéne fogyasztani (hús,hal,sovány túró,cottage cheese stb.) és persze mellé mehetnek a zöldségek.
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor két szelet sonka mellé zöldségekkel rendben van?
2014. máj. 6. 14:16
3/9 anonim válasza:
Ha nyugati étrendet követsz idővel úgyis bebukod (pedig ezt én is sajnálom) ha elkezdesz ráhangolódni zöldség-húsevésre, akkor jobban fogsz járni.
Orbán Viktor választása, ő a vezető.. nem, igazából ez a te választásod.
A barna kenyér egy glutén tartalmú gabona, leginkább búza vagy rozs őrleménye, megsütve. Takarmánynak sem az igazi, hogy Te miért eszed nem tudom, nagyon rossz étel.
5/9 anonim válasza:
hát ettől a mennyiségű vacsorától biztos nem fog az elhizás veszélye fenyegetni még plusz két szelet sonkától sem! :D
6/9 anonim válasza:
Jó. De ha még a sonka mellé egy főtt tojást is teszel, akkor úgy még jobb :) Hány centihez vagy most 56kg?
7/9 A kérdező kommentje:
170-172 cm
2014. máj. 6. 17:10
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Nagyon jó kis vacsi volt :)
Ment mindenkinek a felfele gomb
2014. máj. 6. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!