Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom mindent megeszik...

Zsofiaviktoria kérdése:

A barátom mindent megeszik nálunk, sajtot, kávétejszínt, müzliszeletet, levesgyöngyöt. A szüleim észrevették, hogy ezek gyorsan fogynak, úgyhogy azt mondtam én voltam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A barátomat nem akarom megfosztani a kajától mert olyan boldog tőle, de a hátamat se akarom már tartani a szüleim felé, viszont ha elmondom, akkor lehet, hogy nem fogják őt úgy elfogadni.

2017. máj. 15. 10:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
78%
ma 14:22 Te beteg vagy, de komolyan. Kikapsz egy neked nem tetsző választ, és és rommá szeded. És még te küldöd el a válaszadót kb minden második mondatodban orvoshoz? Neked egy egész csapat munkájára, + egy rendes agycsere kellene, hogy életképes legyél. És még te beszélsz rosszindulatról, meg paranoiáról? Egy vicc vagy. Csak sajna nincs kedvem nevetni rajtad.
2017. máj. 15. 15:04
 42/72 anonim ***** válasza:
72%

A vendégséges dologhoz hozzákapcsolódva:

sajnos manapság a legtöbb embernek nem megy olyan jól, hogy MINDIG legyen otthon étel, nassolnivaló, amivel meg tudja kínálni a váratlanul betoppant vendéget. Lehet prolizni, hogy jobb helyen így szokás, de a legtöbb háztartásban manapság elég erősen ki kell számolni, mire mennyit lehet költeni. Nyilván ha előre egyeztetett vendégség van, és nincs mivel megkínálni a másikat, az tényleg pofátlanság és ciki. De gondolom, az van, hogy néha suli után hívatlanul betoppan a kissrác.

Gondolom, a kérdezőnek ciki lenne azt mondani, hogy jáj, hát nem tudom, adhatok-e ebből meg abból, ezért azt is el tudom képzelni, hogy ő maga kínálta, mert azt talált otthon, és mert kedveskedni akart a fiúnak... nem biztos, hogy a srác kutakodott a kamrában / konyhaszekrényben, de attól függetlenül illetlenség ennyit enni másoknál és nem rákérdezni, hogy a szülők okék-e ezzel. Mindenesetre így vagy úgy, a sráccal beszélni kell.

2017. máj. 15. 15:14
 43/72 anonim ***** válasza:
87%
Te kínáltál már bárkit kávétejszínnel??
2017. máj. 15. 15:18
 44/72 anonim ***** válasza:
66%
Én még nem, de ismerek olyan embert, akiről el tudom képzelni :D.
2017. máj. 15. 15:20
 45/72 anonim ***** válasza:
94%

A sajttal meg a müzliszelettel még el is tudom képzelni, hogy megkínálja, na de a levesgyöngy és a kávétejszín?!

'Szerelmem, kérsz egy kis kávétejszínt? Esetleg levesgyöngyre öntve?'

Bocsi az offért, de annyira szürreális és furcsa nekem ez a párosítás, hogy nagyon.

2017. máj. 15. 15:27
 46/72 anonim ***** válasza:
93%
Hát mondjuk kinyitod a szádat és elmondod a csávónak, hogy szóljon ha éhes, de ne zabáljon föl mindent ami az útjába kerül. Azért ez már a pofátlanság netovábbja. Honnan szedtél össze egy ilyen suttyót? És igen, suttyó paraszt az ilyen. Még ha feltételezzük, hogy szegény és éhezik, akkor sem úgy megy, hogy disznó módjára fölzabálunk mindent annál aki vendégül lát.
2017. máj. 15. 15:46
 47/72 anonim ***** válasza:
53%

Ha nincs otthon nasi, de megkívántok valamit:

Tojást és grízt összekeversz, sózod. Olajban kanállal formázva kisütöd. Forrón újra sózod. Isteni, nasi, és még telít is. Kínáld ezzel.

2017. máj. 15. 16:05
 48/72 anonim ***** válasza:
95%
Elég nagy problémák lehetnek a barátoddal,ha a kavetejszin meg a levesgyongy teszi boldoggá.
2017. máj. 15. 16:14
 49/72 anonim ***** válasza:
93%
Most már vennem kell levesgyöngyöt!
2017. máj. 15. 16:43
 50/72 anonim ***** válasza:
92%

..már befejeztem az ordítva röhögést...egy kérdés merült fel bennem: ez nem fossa össze magát????..

:)) tök igaza van aki azt írta nem normális dolog, minimum cukros /vagy most lesz..!/.. lehet tényleg élvezni hogy elveszi a másét?:) Érdemes lenne elgondolkodni rajta.

Gondolom a gondozói adnak neki otthon kaját..

2017. máj. 15. 17:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!