A barátom mindent megeszik nálunk, sajtot, kávétejszínt, müzliszeletet, levesgyöngyöt. A szüleim észrevették, hogy ezek gyorsan fogynak, úgyhogy azt mondtam én voltam. Mit csináljak?
A vendégséges dologhoz hozzákapcsolódva:
sajnos manapság a legtöbb embernek nem megy olyan jól, hogy MINDIG legyen otthon étel, nassolnivaló, amivel meg tudja kínálni a váratlanul betoppant vendéget. Lehet prolizni, hogy jobb helyen így szokás, de a legtöbb háztartásban manapság elég erősen ki kell számolni, mire mennyit lehet költeni. Nyilván ha előre egyeztetett vendégség van, és nincs mivel megkínálni a másikat, az tényleg pofátlanság és ciki. De gondolom, az van, hogy néha suli után hívatlanul betoppan a kissrác.
Gondolom, a kérdezőnek ciki lenne azt mondani, hogy jáj, hát nem tudom, adhatok-e ebből meg abból, ezért azt is el tudom képzelni, hogy ő maga kínálta, mert azt talált otthon, és mert kedveskedni akart a fiúnak... nem biztos, hogy a srác kutakodott a kamrában / konyhaszekrényben, de attól függetlenül illetlenség ennyit enni másoknál és nem rákérdezni, hogy a szülők okék-e ezzel. Mindenesetre így vagy úgy, a sráccal beszélni kell.
A sajttal meg a müzliszelettel még el is tudom képzelni, hogy megkínálja, na de a levesgyöngy és a kávétejszín?!
'Szerelmem, kérsz egy kis kávétejszínt? Esetleg levesgyöngyre öntve?'
Bocsi az offért, de annyira szürreális és furcsa nekem ez a párosítás, hogy nagyon.
Ha nincs otthon nasi, de megkívántok valamit:
Tojást és grízt összekeversz, sózod. Olajban kanállal formázva kisütöd. Forrón újra sózod. Isteni, nasi, és még telít is. Kínáld ezzel.
..már befejeztem az ordítva röhögést...egy kérdés merült fel bennem: ez nem fossa össze magát????..
:)) tök igaza van aki azt írta nem normális dolog, minimum cukros /vagy most lesz..!/.. lehet tényleg élvezni hogy elveszi a másét?:) Érdemes lenne elgondolkodni rajta.
Gondolom a gondozói adnak neki otthon kaját..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!