10 millióért lefeküdnél valakivel? Elsősorban férjezett nők véleményére vagyok kíváncsi és férjekére.
Ó, gondoljunk már bele, az emberek ingyen is oda-vissza csalják egymást, tisztelet a ritka kivételnek. Akkor
épp ennyi pénzért lenne hirtelen mindenki az erkölcs aranyszobra??? Nézzünk magunkba..
Hát érdekes olvasni a pro és kontra véleményeket.
És ha elfogadod a pénzt, azt mondod később az uradnak, hogy sorsjegyen nyertél.
Nos a pénz is megvan, a tisztelet is megmarad.
Hát a becsület???? Akinek fontos, az meg így járt.
De én is úgy gondolom, ha csak valaki nem kőgazdag, bizony megcsinálná, ha ott lebegtetnék előtte a pénzt.
15;24-es! Ez igen! Egy őszinte, magyarázkodás nélküli válasz!
Nagyon sajnálom, hogy csak egyszer lehet pontozni! Az ismerőseimnek elküldtem a linket, azzal a kéréssel, hogy nyomják a zöld kezecskét!
De érdekesen neveltek néhány nőt.
Miért sok pénzért oké, de kevésért fúj-fúj?
Miért sok pénzért oké, de szerelemből undorító?
Miért marad meg a tisztesség, ha eltitkoljátok, mit kellett tennetek érte?
Miért gondoljuk, hogy a pénzért szex az "gimnasztika a családért?
Milyen példát mutatnánk a lányunknak? Mit gondolna rólunk a fiunk? Hogyan nevezne onnantól kezdve a legapróbb vitánál is a férjünk?? Ugye nem ilyen életre nevelt minket az édesanyánk? Ugye nem ezeket az "értékeket" adjuk át a gyermekeinknek..? Akinek fontos a becsület, az így járt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!