10 millióért lefeküdnél valakivel? Elsősorban férjezett nők véleményére vagyok kíváncsi és férjekére.
én még egyért is, de alább nem adnám, úgy intézném h a párom ne tudja meg
a férjem tuti nem engedné, h mással ágyba bújjak, a világ összes pénzéért sem (most kérdeztem)
-Lefeküdne velem 10 000 000ft-ért?
-Persze..!
-És 1000ft-ért?
-Nem, minek néz maga engem!!!
-Hát, hogy minek nézem, azt már tisztáztuk, most már csak az áron vitatkozunk...
Amúgy N-E-M!!!!!
10 millió forint nem euro
Én is feltettem a kérdést a férjemnek.És azt mondta, hogy ennyi pénzért bizony megengedné,, mert kirángatna a kakiból minket.
Megbocsáss,de nem latom értelmét a kérdésednek! Hány olyan embert ismersz Magyarországon, aki fizetne annyit?
Erre azt tudom mondani, hogy ennyiért elméletileg bárki lefeküdne, gyakorlatilag...
De magyarázat helyett itt van ez:
Móricka megkérdezte:
-Tanár úr! Mi a különbség az elméletileg és a gyakorlatilag között?
-Ezt egy példával tudom megmagyarázni. Otthon kérdezd meg a nővéredtől, ha adnék neki 1000 dollárt, lefeküdne velem? Majd kérdezd meg ugyanezt anyukádtól és a nagymamádtól is!
Úgy is tett.
A nővére:
-Fiatal a tanár úr, meg talán jobb jegyeket is adna... Igen!
Az anyja:
-Tudod, kellene a pénz... Igen!
A nagymama:
-Még ő fizetne érte? Mi az hogy! Igen!
Másnap Móricka elmondta, hogy mit válaszoltak.Akkor a tanár azt mondta:
-Látod? Elméletileg a család kereshetne 3000 dollárt. Gyakorlatilag meg a családban van három qrva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!