Párom egy nagy gyerek,27 éves, de még mindig az anyja csinálja a házimunkát, mit tegyek, hogy megelőzzem a későbbi problémákat?
Még nem költöztünk össze, ez valószínűleg csak pár év múlva fog megvalósulni, de nagyon félek, hogy mi lesz.
Az anyja nevelési módszereivel nagyon nem értek egyet. Szerintem nem lehet eltűrni, hogy a még otthon lakó 27 éves fia egész hétvégén gépezik meg alszik, ha nem találkozom vele és felmosó még a kezében nem volt...az anyja talarítja a szobáját is.
Nyilván anyósjelölttel nem fogok leállni vitatkozni azon, hogy elcseszte a fia nevelését, de félek, hogy ha összeköltözöm vele, ez katasztrófa lesz, mert én ezt nem fogom eltűrni, az biztos.
Beszélgettem már erről a barátommal, ilyenkor váltig állítja, hogy az egyenlő feladatmegosztás híve stb., de a tettei mást mutatnak ugye.
Mit tudok én tenni ebben a helyzetben, hogy megelőzzem azt, ami valószínűleg szét fog szedni minket?
"Szerintem rá lehet venni, hogy takarítsón, csak nem folyamatos cseszegetéssel, meg nyavajgással,"
Ez komoly? Szerinted rögtön a "cseszegetéssel" kezdődik? Nagyon nem! Először szépen, kedvesen kéri az ember. Csak mikor nyóc'vanhatodszorra is fölöslegesen koptatja a pofáját, akkor igen is "nyavalyogni" meg "cseszegetni" fog.
Te érettebb lehetsz.
Az #1-es rögtön jó tanácsot adott.
Érett férfit találj egy család alapításhoz.
Ha nem tudsz különbséget tenni egy érett férfinél, akkor még Te is ráérsz másikat találni.
Úristen, mekkora problémák!
Ez fog "szétszedni" titeket... Az agyam megáll... A fiúbarátod egy tipikus agglegény, aki még a szüleinél él.
Találhatsz egyedül, rumliban élő agglegényt helyette, ha nem tettszik. OK, vannak rendmániás agglegények is, de ezen a szinten minden embernek vannak hibái, neked is, nem is egy!
Egy dolgot tisztázzatok.: Szeretitek egymást, vagy sem?
A többi ezen a szinten nem számít.
29/F egyedülálló
Egyébként pedig.:
Megkérte a kezedet ez a fiú?
Meg fogja kérni előreláthatóan?
Ha nem, akkor min idegeskedsz?
A rumlin (ami még nincs is)? Lehet el se akar téged venni...
Te mint jövendõbeli feleség mihez értesz?
Ha már igy kezded, hogy blabla nem végez otthon házimunkát,évek mulva mit fogsz még elvárni a leendõ párodtól?Az apud is kiveszi a részét a házimunkából?
17.: ez a hozzáállás, hogy ha szeretitek egymást, ez nem lesz gond, borzalmasan hibás. A rózsaszín köd elmúlik, a szennyes viszont nem mosódik ki magától. A kiegyensúlyozott parkapcsolat alapvető feltétele, hogy az egyik félben sincsenek elfertőződött tüskék, amik szétcseszik az egész kapcsolatot- márpedig ha a férj semmirekellő, akkor a feleség sem lesz boldog, hogy neki kell mindent elvégezni, hacsak nem szolgalelkű (márpedig az nem vagyok).
18.: igen, együtt tervezzük az életünket, sokszor beszélgetünk erről, de mivel én még egyetemista vagyok, továbblépés nem megoldható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!