Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg annyira lenézendő...

Tényleg annyira lenézendő dolog panelban élni? Panelosok ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés

Voltunk olyan szerencsések és külön tudtunk költözni szülőktől. Igaz életünk végéig nyögjük a hitelünket, de éljük a szép kis életünket. Barátaink eljöttek hozzánk és beszélgetés közben kibukott a fiúból, hogy ez akkor is csak egy panel. Hozzáteszem ő akkor egy nagyon rossz környéken főút mellett penszés lakásban élt. Most családi házrészben laknak egy idősebb rokon társaságában és bizony meggyűlik a bajuk a szomszédokkal is. És mivel régi a ház, ez is penészes, egészségtelen.

Egy rokon, mikor megtudta, hogy kétszobás panelt veszünk, odavágta, hogy már ha lehet egy kétszobás panelban élni. Mert ő 8 szobás családiban lakik a 3 fős családjával (kell dolgozószoba és vasalószoba is).

Mi még ketten vagyunk a férjemmel, kényelmesen elférünk. Jól érzem magam ott. Most akkor miért kell beleszólni?

Tényleg olyan lenézendő egy sz@ros kis panelban élni? Nyugtassatok meg, hogy le lehet élni egy életet "kis" lakásban is, még akkor is ha gyerekek vannak....

2010. máj. 6. 12:07
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
41%
Nem ciki de soha az életben nem laknék ott! De látom manapság az emberek már elég messze távolodtak a munkától, természettől ha inkább panelt választanak akkor is ha van kertes házuk... :( Inkább nyírom a füvet egész nap mint hogy olyan közel lakjak egy csomó másik hülye emberhez egy csúnya lakásban. De akkor sem nézem le aki ott lakik csak nekem nem tetszik.
2010. máj. 6. 13:05
 32/53 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy hulyenek fogtok nezni, de en nagyon szerettem panellakasban lakni.Igaz, a gyerekkoromat nem ott toltottem, hanem csaladi hazban, de 17 evesen pestre koltoztem, es akkor kezdodott a panel-idoszak, es kb 5 evig tartott.Nekem semmi bajom nem volt a panellal, sot az volt eletem legszebb periodusa:-)Pedig ezek is peneszes, regi lakasok voltak.De szerintem a panelnak van egy sajatos legkore, amit en nagyon szeretek-lepcsohaz, erkely, sot, en meg a sotet szobakban is jol ereztem magam:-)Szerintem, ha gyerekem lenne, akkor is siman ellennek egy ilyen lakasban.
2010. máj. 6. 13:08
 33/53 anonim ***** válasza:
100%

Vagy sznobok,vagy szimplán csak ostobák,már bocs...

Panel lakás is lehet szép és igényes,lehet benne kényelmesen élni.És egy családi ház is lehet visszataszító.

Szerintem a panellel az a baj csupán,hogy valóban ott hallatszik át legjobban minden a szomszédoktól,a másik,hogy a panelházak elég sérülékenyek.A panel mégsem

bír ki annyi mindent,mint a tégla.De ez még összességében nem olyan egetverő probléma.Ne is törődj ilyesmivel,lényeg,hogy ti jól érezzétek ott magatokat :)

2010. máj. 6. 13:09
 34/53 anonim ***** válasza:
100%
Az a lényeg, hogy lakás, és a tiéd, biztonságban érezheted magad. Biztos jobb egy luxusvillában élni, dehát az kinek adatik meg. :) Én örülnék neki, ha lenne lakásom, akár panel is, mindegy. :)
2010. máj. 6. 13:09
 35/53 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem lenézendő dolog panelban lakni. Nekem volt egy 69 m2-es egykor, amiből egy valódi kis palotát varázsoltam. Ezzel szemben láttam én már családiházas szemétdombot is, nem is keveset.

Hazánk egyik ismert és nagyon gazdag embere egyszer azzal dicsekedett a rádióban, hogy immár 27 éve panelban lakik. Igaz, azt nem mondta el, hány villája, vadászháza, egyebe van neki. Az viszont, amiben lakott ráadásul még egy szolgálati panel is volt. Az a fontos, hogy igazi otthonodnak érezd és be tudj illeszkedni a lakóközösségbe.

2010. máj. 6. 13:16
 36/53 anonim ***** válasza:
18%
"Én örülnék neki, ha lenne lakásom, akár panel is, mindegy. :)" Akkor most honnan irsz,az utcáról?:o
2010. máj. 6. 13:19
 37/53 anonim válasza:
0%

És te azt lenézed akinek nincs víz, gáz stb. bekötve? Mert van ilyen is az országba anélkül hogy cigány lenne. Vagy ettől már cigány lesz?

Na ez is majdnem olyan. Akinek jobb van úgyis lenéz hiába írják itt sokan hogy jaj nem is rossz stb...örülj neki hogy legalább ilyen őszinte ismerősöd van aki nem képmutatóskodik min itt sokan és az országban.

É is azt gondolom, hogy szánalmasak vagytok ezzel az én boldog vagyok panelba is stb önámítással. Ha jó nő vagy te is tarthatsz máshol jól tudod, ha meg nem vígasztald csak magad ilyen fórumokon és maradj panelbe és majd mindig csak nézed az ablakból a bmw-ket, meg az utcán mások házát.

2010. máj. 6. 13:22
 38/53 anonim ***** válasza:
100%

Nem az utcáról. :D Szüleimmel élek, ezt erre írtam (vagyis, hogy nincs saját lakásom). És egy darabig szerintem még nem is lesz.

22L

2010. máj. 6. 13:23
 39/53 anonim ***** válasza:
55%
Értem,köszi:D
2010. máj. 6. 13:24
 40/53 anonim ***** válasza:
100%
Én panelban lakom már lassan 30 éve, és egyszerűen imádom. Kényelmes, komfortos, otthonos. Mi kell ennél több?
2010. máj. 6. 13:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!