Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ciki és lenézendő ha egy nő...

Ciki és lenézendő ha egy nő sört iszik? Miért is?

Figyelt kérdés
Ne essetek túlzásba,mikor válaszoltok,nem arra gondolok,hogy hordószámra vedeli a sört,vagy,hogy sörösüveggel/dobozzal mászkál mindenhol! Csupán pl ha egy szórakozóhelyen,vagy étteremben az ebéd mellé,vagy alkalomadtán otthon 1-2 pohárral.
2011. júl. 27. 19:40
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
87%

szerintem nem. bár én lény vagyok.

amikor én 1 szórakozóhelyen ittam a sört 1-2 baráttal, elment mellettünk egyik ismerősöm, és azt mondta, hogy

,, végre egy lány aki sört iszik " . :D

úgyh szerintem nem nézik le azokat

2011. júl. 27. 19:47
 2/26 anonim válasza:
11%
A sör fingat,nő ne igyon sört,nem nőies a fingás,kikövetkeztetve. :D
2011. júl. 27. 19:48
 3/26 anonim ***** válasza:
41%
szerintem nem gáz, én csak attól akadok ki, mikor valaki nagyon alpári módon issza, pl egy nő ne igya szerintem üvegből vagy dobozból, kérjen poharat...meghát az az igénytelen nő :D érted :D
2011. júl. 27. 19:48
 4/26 anonim ***** válasza:
44%
Nekem semmi problémám azzal, ha egy nő sört iszik. Én személy szerint nem szeretem, de aki szereti igya nyugodtan. Az nem tetszik csak, mikor üvegből isszák. Nekem az olyan férfias, egyáltalán nem elegáns. Ha étterembe látok egy nőt enni és mellette söröspohárban ott a sör, semmi rossz nem jut eszembe. De ha (főleg fiatal lányok) sörösüveggel a kezükben mászkálnak az szerintem olyan kiábrándító. Szerintem a férfiak is így gondolják (legalábbis az én párom biztos, elnézést, ha mások nem, nem szerettem volna más nevében beszélni).
2011. júl. 27. 19:49
 5/26 A kérdező kommentje:

Persze,arra utaltam,hogy kultúrált fogyasztásra értendő a kérdésem!!

Kedves igen értelmes válaszoló! A fingás tehát férfias dolog?

2011. júl. 27. 19:52
 6/26 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem egyáltalán nem, rendszeresen szoktam sört inni a többiekkel a kocsmában. Sokak szerint a nőnek nem illik korsót inni, sose értettem miért ne? Bezzeg a koktél illik a nőhöz, az a túlédesített lötty.
2011. júl. 27. 19:59
 7/26 anonim ***** válasza:
91%
Pedig mi is szoktunk pukizni, csak kulturáltan :) Én nagyon szeretem a sört. A párom mindig zaklat, hogy igyak vele, szoktam is ha nagyon finom sörről van szó. De én inkább üvegből szeretek inni. Nem tudom miért. :( Egyszerűen jobban esik úgy. Nem rendesen mossák el legtöbb helyen a poharat. Így jobb, biztonságosabb és egy kicsit fiús is a stílusom.
2011. júl. 27. 20:01
 8/26 anonim ***** válasza:
90%

20 éves lány vagyok és szeretem a sört. Ja most én lenézendő vagyok? A bab, a tojás, a fokhagyma, sőt sok kínai kaja is fingat, most akkor gy nő társaságban ne egyen mert fingani fog? Mellesleg pasinak is ciki társaságban.

Ami az üveget-dobozt illeti, azért se szeretek belőlük inni, mert nem tudok normálisan inni belőlük. Mondjuk egy pikniken, vagy vasútállomáson, ha a haverokkal megkívánjuk, nem tudom, hogyan poharazhatnék. De eddig olyan ember még nem szólt érte, akinek számít a véleménye.

2011. júl. 27. 20:02
 9/26 A kérdező kommentje:
Egyébként ezt a kérdést azért tettem fel,mert a minap egy hasonló kérdésnél az egyik válaszoló hölgyemény bőszen hangoztatta,hogy ők bizony a barátnőkkel a discoban mindig azokon a csajokon röhögnek,akik sört isznak. Jól ki is akadtam ezen!! Én is szeretem a sört nő létemre,csak az a gáz,hogy szívószállal iszom,mint minden alkoholos italt.... :)
2011. júl. 27. 20:31
 10/26 anonim válasza:

szerintem nem gáz, az sokkal inkább, ha egy csaj az ötödik nőies koktélt löttyinti magába...

én személy szerint szeretem a sört, de nem mindet, és nem is ihatok nagyon alkoholt, mert nem bírom :( így egy jobb fajta sör pont elég a boldogságomhoz :)

hogy nem nőies a pukizás? hát, én azt sem mondanám, hogy férfias. inkább bunkó - persze, társaságban megtéve értem.

2011. júl. 27. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!