Szerintetek gáz, ha egy nő szereti a barna sört? (persze nem állandóan azt inni, csak ha már iszik akkor ezt választja, és nem a limonádés söröket)
Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 19:00
1/22 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz. a barnasör nagyon finom, csak az a baj, hogy hízlal :))
2/22 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Az én barátnőm is szereti a sört. Bár szerencsémre csak alkalmanként és maximum 1-2 db iszik, így a többi megmarad nekem :)
3/22 anonim válasza:
Felejtsétek már el ez a gáz-e, ha a nő ilyen, olyan kaját, italt szeret? Ebbe nincs olyan, hogy ne szeretne valamit, mert nő.
5/22 A kérdező kommentje:
:) én sem gyakorta iszom, csak nagyon ritkán ... azért merült fel bennem a dolog, mert sokszor még a fiúk sem szeretik, nem hogy a nők x)
2011. nov. 5. 19:19
6/22 anonim válasza:
Nem gáz !!! Én is szeretem !!! Egy jó kaja mellé jól esik !!! A nyári melegről meg ne is beszéljünk !!
Az lenne a gáz hanem vállalnád be és más akarnál lenni mint aki vagy !!
Az ,hogy más mit gondol ne foglalkoz vele !!!
lehet,hogy megszól,aztán ki tudja,hogy otthon zugiba mit gurit le..
7/22 anonim válasza:
Szerintem nem, vagy ha igen, akkor sokan vagyunk gázak. Én a dréhert szeretem meg a narancsos-almás sört. annyi, hogy azért ne üvegböl idd, szotyit köpködve
8/22 anonim válasza:
Ennyi erővel az is lehetne gáz, ha szereted a pacalt -.-'
Üvegből miért ne ihatna? -.-'
9/22 A kérdező kommentje:
Nem nagyon érdekel mit szólnak :), az íz miatt iszom a piát, nem a lerészegedés miatt :) ... ez amolyan közvéleménykutatás xD :) ... am azt bírom mikor lehúzzák pl. a hubit és fintorognak, mert utálják, de isszák, hogy berúgjanak -.-" (a fiúk is ). Én csak néhány kortyot iszok, de azt is csak az íze és a koccintás miatt.
2011. nov. 5. 19:29
10/22 A kérdező kommentje:
a szotyi az olyan Mulderes az x-aktákból xD
2011. nov. 5. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!