Ne essetek túlzásba,mikor válaszoltok,nem arra gondolok,hogy hordószámra vedeli a sört,vagy,hogy sörösüveggel/dobozzal mászkál mindenhol! Csupán pl ha egy szórakozóhelyen,vagy étteremben az ebéd mellé,vagy alkalomadtán otthon 1-2 pohárral.
Szerintem nem gáz a koktél,sőt egyik ital sem gáz,ha úgy fogyasztják,ahogy illik,legyen szó akár férfiról,akár nőről. Van egy férfi ismerősöm,aki például csak édes likőröket iszik,attól erősebbet nem,őt sem röhögjük ki,hogy férfi létére,miért nem a whiskyt döntögeti magába!
2011. júl. 28. 10:58
14/26 anonim válasza:
Én 20 éves lány vagyok és szeretem a sört. Sztem egyáltalán nem ciki ha egy hölgy sörözik, csak azt mértékkel tegye! Véleményem szerint alkalom függő, h mikor miből illik inni: egy szórakozóhelyen pohárból v szivószállal, mig egy fesztiválon vagy motoros találkozón akár dobozból is.
2011. júl. 29. 00:12
15/26 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki sörözni, én, meg jópár ismerősöm is szinte csak sört iszik buliban - persze, mi olyan bulikba járunk, ahol a másik lehetőség tömény, a harmadik kannás bor. Ha nőknek gáz lemenni a partra sörözni, akkor az ismerőseimmel együtt nagyon gázok vagyunk :P
2011. júl. 31. 18:55
16/26 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy ciki, ha valaki a sört szereti, akkor miért ne ihassa?
Sőt, én becsülöm, ha valaki nő létére sört kér, és nem valami izét.
Persze ha valaki a mértéket nem ismeri, az már lehet ciki, de az bármilyen itallal az.
2011. júl. 31. 23:34
17/26 anonim válasza:
én is nagyon sokszor találkoztam már ezzel hogy a nőknek ciki a sör. én személy szerint nem szeretem, de a legjobb barátnőm meg imádja, és soha nem cikizném ezért. szerintem mindenki igya azt, ami jól esik, és annyit amennyi jól esik.
2011. aug. 1. 14:17
18/26 anonim válasza:
Édesanyám minden este megiszik egy kisebb üveggel.
Ül a gép előtt,iszik,fingik,böfög és ezt taszítónak találom.
Nem is szeretem olyankor,mikor közel hajol hozzám,mert utálom érezni a sör büdös szagát,ami olyankor a szájából árad...
De amúgy nem ciki,csak tudni kell a módját,hogy kell igényesen kivitelezni :)
2011. aug. 1. 23:27
19/26 anonim válasza:
nem!
sőt örülök ha épp lány baráttal vagyok és nem csak én sörözök :)
2011. aug. 19. 21:42
20/26 anonim válasza:
szívószállal hogy lehet szénsavasat inni? én gyerekkoromban próbáltam üdítővel, de csak szörcsögtem és nem volt jó.
a sör pedig finom és hűsítő a nőknek is nemcsak a férfiaknak. azt a kérdést ahol a lányok kinevetik a sört ivókat belinkeled? szét akarom trollkodni. köszi előre is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!