Önként vállalt gyermektelenség. Mi a véleményed róla?
Én úgy nőttem fel,hogy azt láttam akinek van gyereke,az nélkülözik.Nem jut magára se ideje,se minőségi élete nincs.
Fáradt embereket látok az úton.Aztán,hogy megérte-e.Kitudja.Sokaknak nem tetszik az,amilyen a gyerekük lesz.Máshogy gondolkodik,mint ők.
Szóval szerintem nem csak az bánhatja meg később aki nem vállalt,hanem az is,aki vállalt és látja,hogy a vele egykorú egyedülállóknak mennyivel szabadabb életük van.
Persze ezt sosem mondanák ki,mert sértő lenne a gyerekekre nézve,de attól még vannak akik így gondolják.
Ilyenkor nem azt kívánják,hogy a gyerekük bárcsak ne született volna meg,hanem nekik bárcsak másként alakult volna az életük.
Másrészt szerintem a gyerekeseknek annyira kiszámítható az életük.Nem tudom én várnék vmi újat.Annyi ilyen embert láttál már,hogy nem akarsz beállni a sorba.Egy filmet sem nézel meg 100szor.Mert tudod mi lesz a vége.
A gyermektelenséget nem lehet önként vállalni,ugyanis ez az alap állapot.
Gyereket lehet vállalni,gyermektelenséget nem.
Gyermektelenseg? Eljen!
Egyertelmu, en magam melyik taborba tartozom, a ferjemmel egyutt. Velemeny: koszonom szepen, nagyon jol megvagyunk, remek dolog es cseppet sem hianyzik. Csak nehez megbirkozni "A KOMMENTEKKEL" foleg olyanoktol, akik "csak baratilag" probalnak belemaszni az ilyen jellegu maganugyeimbe. Pofatlansag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!