Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen mentél férjhez/nősültél meg? Miért
vártál addig, vagy miért mentél hozzá/vetted el olyan
hamar? Babát mikor vállalt (at) ok? Nem bántad meg, hogy
Őt választottad?
Férfi vagyok. A párommal 1998-ban ismerkedünk meg, (én akkor 26 ő 17) két év múlva összeköltöztünk. (Nekünk ez a házasság.) Gyerek nincs. Nem bántam meg.
2011. febr. 23. 17:42
26 évesen mentem férjhez. Addig senki nem kérte meg a kezem, pedig úgymond "bombanő" voltam, de épp ezért, mivel én minden kapcsolatomat komolyan kezeltem, a pasik elmenekültek, mert csak meghódítani akartak. Aztán jött egy fickó, aki rendes, okos és szép volt és én már gyereket is akartam és védekezés mellett, de a baba össze is jött 3 hónap alatt. Így a pasinak nem maradt ideje arra, hogy kimondja, hogy már nem akar... Így lett az esküvő is. Nem bántam meg a dolgot, ő sem. Az tény, hogy gyerek után 2 héttel már tip-top nő voltam, 4 hónappal szülés után meg ismét a régi "bombanő". Amikor nem úgy néztem ki, hanem terhes voltam, akkor nem is volt jó a kapcsolatunk...
Szóval félek az öregségtől, az új babától, hogy mennyire sínyli meg ezt a dolgot. A babát nem tudom megbánni, annyi örömöm van benne. A házasságot néha szoktam, de nem találkoztam a férjemnél jobb emberrel amúgy házasság céljára.
2011. febr. 23. 17:47
Szintén férfi vagyok, 27 éves. 20 voltam mikor megismertem (ő 18), 23 amikor összeházasodtunk, 24 mikor megszületett az első babánk (aki amúgy tervezett gyerek). Nem bántam meg, imádom a családom! Számomra fontos a házasság, anélkül nem akartam gyereket vállalni. Az elmúlt évek alatt igazi jóarc apafej lettem és nekem van a legjóképűbb fiam a világon! :D A házasságunk is jól működik, boldognak érzem magam. Már szívünk szerint vállalnánk a kistesót is, de az anyagiak miatt várunk még két évet.
2011. febr. 23. 17:47
22 voltam, lehetett volna korábban is, de így volt a jó :)
babát most szeretnénk, idén leszek 24.
Nem bántam meg.
2011. febr. 23. 17:52
29 evesen ismertem meg, addig nem talaltam tartos parkapcsolatra nekem elfogadhatot vagy nem jött össze, alom maradt (2 ferfi). Pont egy ev mulva, 30 evesen ferjhez mentem, de gyereket csak 34 evesen vallaltam, mert nem ugy alakultak a dolgaink, kivülallo csaladot nem vettem szamitasba sajnos. Igy a korom is beleszamitott, ez adta meg a vegsö szot, hogy a babavallalast akarjam. Most 37 vagyok, a hazassag helyett csak parkapcsolat mellett döntenek utolag, es inkabb kifizetnem a nevvaltoztatast.
2011. febr. 23. 17:54
Meg 2 gyereket szerettem volna, de a ferjem csaladja miatt megis gondolkodom, vallaljam-e... (Az idö pedig megy, mint irtam, 37 vagyok.)
Es Te, kedves Kerdezö?
elözö
2011. febr. 23. 17:57
21 evesen mentem ferjhez, a ferjem 6 evvel idosebb. A gyerekunk a hazassagkotesunk utan pont 1 evre szuletett meg. Egyaltalan nem bantam meg. Azt bantam volna meg, ha huztuk-halasztottuk volna ezeket a dolgokat.
2011. febr. 23. 18:07
Én nem mentem férjhez, nem is akarok.Eggyüttélünk a párommal 10 éve, 35 éves vagyok, egy kisfiunk van. Nem bántam meg,hogy nem vagyunk házasok, nekünk így kerek a világ, kistesót most tervezzük.
2011. febr. 23. 18:09
24 évesen mentem férjhez...ekkor már 4 éve együtt éltünk... azért vártunk eddig az esküvővel, mert nem tudtuk eldönteni, hogy nagy vagy kicsi lagzink legyen... :D a végén a nagynál maradtunk, amit jól tettünk... :D babát még nem tervezünk, csak 2-3 év múlva... 26/nő 28/férfi
2011. febr. 23. 18:17
Párom 21 én 17 voltam mikor összejöttünk 2001-ben. 1,5 év után összeköltöztünk, kettesben, szülőktől külön. Jövő hónapban lesz 10 éve, hogy együtt vagyunk, ekkor lesz az esküvőnk is.
Baba nyáron lesz két éves. :)
Nem bántam meg, hogy őt választottam.
2011. febr. 23. 18:20
Kapcsolódó kérdések: