Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen mentél férjhez/nősültél meg? Miért vártál addig, vagy miért mentél hozzá/vetted el olyan hamar? Babát mikor vállalt (at) ok? Nem bántad meg, hogy Őt választottad?
szia,
22, párom 28 volt amikor megismerkedtünk, erre 8 hónapra összeköltöztünk, majd 1,5 évvel az első csók után Rómában megkérte a kezem :) ez decemberben történt, ahogy haza értünk az utazásról, már ment is a baba project és a kis pocaklakó februárban már a hasamban volt :) a kisfiunk 2008.11.22.-én született, az esküvőnk 2009.05.30.-án volt. a szülés az első nagy napunk, a házasságkötésünk a második nagy napunk az életünkben :))))
Én 26 voltam mikor férjhez mentem tavaly szeptemberben. A férjem 28, akkor voltunk egy éve és két hete együtt. Mi már szinte az első naptól együtt lakunk. Nem akartam korábban férjhez menni, gyerekkorom óta kb. ezt az életkort akartam. Megéltem és kipróbáltam előtte kb. mindent amit akartam, így nem maradt bennem hiányérzet, és a döntésemben is biztos vagyok. :)
Babánk még nincs, ősszel lesz a templomi esküvő, utána fogunk bele a projektbe.
Nekem vele a legjobb, és a döntésemet nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!