Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hány évesen mentél férjhez/nős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen mentél férjhez/nősültél meg? Miért vártál addig, vagy miért mentél hozzá/vetted el olyan hamar? Babát mikor vállalt (at) ok? Nem bántad meg, hogy Őt választottad?

Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 17:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
72%

szia,

22, párom 28 volt amikor megismerkedtünk, erre 8 hónapra összeköltöztünk, majd 1,5 évvel az első csók után Rómában megkérte a kezem :) ez decemberben történt, ahogy haza értünk az utazásról, már ment is a baba project és a kis pocaklakó februárban már a hasamban volt :) a kisfiunk 2008.11.22.-én született, az esküvőnk 2009.05.30.-án volt. a szülés az első nagy napunk, a házasságkötésünk a második nagy napunk az életünkben :))))

2011. febr. 24. 07:45
 22/29 anonim ***** válasza:
77%
Nézzétek, én még csak 23 vagyok, de már most tudom, hogy 30 előtt tuti nem fogok gyereket vállalni, nősülés pedig szerintem kizárt.
2011. febr. 24. 14:04
 23/29 anonim ***** válasza:
mi idén tavaly októberben házasodtunk 22 évesen, a bébi most áprilisban fog születni. Előtte 4 évig voltunk együtt, bár nem látok a jövőbe, remélem hogy együtt maradunk még nagyon sokáig:)
2011. febr. 24. 20:26
 24/29 anonim ***** válasza:
na az "idén"-t elfelejtettem kitörölni:D
2011. febr. 24. 20:26
 25/29 anonim ***** válasza:

Én 26 voltam mikor férjhez mentem tavaly szeptemberben. A férjem 28, akkor voltunk egy éve és két hete együtt. Mi már szinte az első naptól együtt lakunk. Nem akartam korábban férjhez menni, gyerekkorom óta kb. ezt az életkort akartam. Megéltem és kipróbáltam előtte kb. mindent amit akartam, így nem maradt bennem hiányérzet, és a döntésemben is biztos vagyok. :)

Babánk még nincs, ősszel lesz a templomi esküvő, utána fogunk bele a projektbe.

Nekem vele a legjobb, és a döntésemet nem bántam meg.

2011. febr. 24. 20:30
 26/29 anonim válasza:
Párom 24, én 20 voltam, mikor összejöttünk. Másfél év múlva kérte meg a kezemet, újabb msáfél év múlva jött az esküvő (azért vártunk újabb másfél évet, mert előbb szerettem volna befejezni az egyetemet). Tehát Ő 27 volt, én 23, mikor házasodtunk. Babán csak most kezdünk gondolkodni, nyáron szeretnénk 'komolyabban is foglalkozni a babakérdéssel', mikor is Ő 32 lesz, én pedig 28. :)
2011. febr. 26. 20:14
 27/29 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Kimaradtam, hogy nem bántam meg, és újra hozzá mennék :)
2011. febr. 26. 22:38
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 éves vagyok 2 és fél éve élek boldog párkapcsolatba és legszívesebben ahogy betöltöm a 18-at hozzá is mennék!! A babát pedig érettségi után szeretnék!! Szóval korán :)
2011. márc. 5. 13:42
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, legalább lesz időd felnevelni és élvezni azt, hogy gyereked van!
2011. márc. 5. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!