Miért pont Őt választottad férjedül?
Mert egy talpig becsületes, felelősségteljes, jószándékú, tisztaszívű, gyerekszerető és szélsőségesen hűséges ember, akinek van humora, szeret beszélgetni, és örül, ha tehet valamit a családjáért. Mikor kiismertem, hogy ilyen, menthetetlenül beleszerettem.
Azt, hogy milyen a szexben, a házasságkötésünk után tudtam meg. Nem okozott csalódást.
Én kifogtam a főnyereményt (igaz, tudatosan arra vadásztam), de nem igazán hittem, hogy megkaphatom. Óriási áldás és ajándék az életemben.
Kár, hogy nem mindenkinek lehet olyan férje, mint az enyém. Bár minden pasi hasonló lenne.
23:37 megkérdezhetem, hogy hány évesen házasodtatok?
Egyébként nagyon szép amiket írtatok.:)
Mert teljesen magamat adhatom előtte, elfogad minden hibámmal együtt. Na és éltünk nagyon rossz körülmények között is több ezer km-re innen és fényűzésben is, mindig jól megálltuk a helyünket egymás mellett, sosem a másikat cseszegettük, ha valami nem úgy alakult.
Nagyon sok mindenben egyformán gondolkozunk, amiben nem abban annak hagyjuk a döntést, aki jobban ért az adott témához.
Szerintem mi nagyon jó párost alkotunk és ezért meg is becsüljük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!