Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hány évesen mentél férjhez/nős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen mentél férjhez/nősültél meg? Miért vártál addig, vagy miért mentél hozzá/vetted el olyan hamar? Babát mikor vállalt (at) ok? Nem bántad meg, hogy Őt választottad?

Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 17:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
74%
Úristen!!! Komolyak ezek, a 21 meg 24 éves nősülések. Valahogy az én ismerőseim még mind szinglik pedig 30 fölött vannak..
2011. febr. 23. 18:28
 12/29 anonim ***** válasza:
69%

Én 16 (nő), párom 18 volt, amikor összekerültünk 1985-ben. Ennek 26 éve. Azóta együtt vagyunk. 4 évre rá volt az esküvőnk. 21 évesen szültem az elsőt, 31 évesen a második fiam. Most vagyok 42.

Nem bántam meg semmit. Sőt! Mai eszemmel is fiatalon, minél fiatalabban szülnék, hogy legyen időm felnevelni. És még egy babát beiktatnék. Úgy 23 évesen. Ezt kihagytam sajnos.

2011. febr. 23. 18:30
 13/29 anonim ***** válasza:
30%

18.28!

Más világ van már! Nagyon meg is fogják bánni. Tényleg vannak huszonéves kapcsolatok is. Az az igazi.

2011. febr. 23. 18:31
 14/29 anonim ***** válasza:
85%
16 voltam, amikor megismertem, 17 amikor gyereket szültem Neki, Ő akkor volt 19.Ez 1993-ban volt.Májusban lesz a 18. házassági évfordulónk, és imádjuk egymást a mai napig.
2011. febr. 23. 20:57
 15/29 anonim ***** válasza:
18:31-nek: en vagyok, aki irta, hogy 21 evesen ment ferjhez. Nekem ez nem tini kapcsolat volt, hanem huszoneves, mert 20 evesen ismertem meg a ferjemet. Nem erzem ugy, hogy barmit is elrontottam volna, pedig mar reg egyutt vagyunk. Ne akard legyszi megmondani, hogy masnak mi legyen a jo. Az en ismerettsegi koromben is nagyon keves a hazas ilyen korban, de mindenki mas. Ha egyszer valaki erre kesznek erzi magat, mire varjon? Foleg ha a parja idosebb...ennyi alapjan megitelsz valakit ismeretlenul?
2011. febr. 23. 21:02
 16/29 anonim ***** válasza:
Mi van???? Kicsit félreértettél! Bocs, hogy nem fogalmaztam értelmesen:)
2011. febr. 23. 21:21
 17/29 anonim ***** válasza:

21.02!

18.30 és 18.31 is én vagyok. Nem értem mi a problémád? Senkit nem itélek meg és el. Mindenki úgy éli az életét, ahogy tudja. Én így élem a 26 éves kapcsolatom és ez csak a véleményem.

2011. febr. 23. 21:26
 18/29 anonim ***** válasza:

"Nagyon meg is fogják bánni."

Ez nem minosites? Nem is kicsi.

A huszonevest en ertettem felre, bocsanat. Azt hittem, hogy arra celzol, hogy ezekbol azert nincs tartos kapcsolat, mert koran kottetnek.

2011. febr. 23. 21:40
 19/29 anonim ***** válasza:

Na mar megint osszezavarodtam. Tehat ez a meg is fogjak banni kinek ment?

Mar nem tudom kovetni. Bocs.

2011. febr. 23. 21:41
 20/29 anonim ***** válasza:

Akkor ezt most körülírom jobban:))

Ezt úgy értettem, hogy:

akik későn (pl: 30 éves kor után)mennek férjhez, kezdenek normális kapcsolatot és legfőképpen szülnek gyereket.

Tudom, hogy ezt nem mindig tudja befolyásolni az ember, de amire én gondolok, abban igen. Pl. a hugom 35 éves korában szült (első baba). 15 év eltelt úgy az életéből, hogy gyerek nélkül, és a mostani helyzethez képest boldogtalanul. Merthát' a boldogság a gyerekszüléssel kezdődik. Akkor már átértékelődik az élet értelme. Ebben az esetben 55 éves lesz, amikor jó esetben érettségizik a gyerek. Nahh, azt az 55 évet meg is kell élni a mai világban. (Nap mint nap urnalapokat gyártok, tapasztalatból tudom, hogy nem 60 év az átlagéletkor!)

Szóval: azt fogják megbánni egyesek, hogy későn szülnek, későn mennek férjhez, mert még élni akarnak... és valójában nem lesz idejük boldog lenni. Ezért van más világ. És egyre kevesebb az olyan "huszonéves" kapcsolat, ami régen még harminc és negyvenéves kapcsolatként is léteztek. Akkor még volt idő felnevelni a gyereket.

Ha még mindig elvont magyarázatot adtam, akkor feladom:))

2011. febr. 23. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!