Igaza lehet a páromnak?
A sztori röviden: tegnap elmentem bulizni, pedig nem engedte meg. Amikor hazajöttem minden voltam, csak jókislány nem. Ráadásul kezet emelt rám (finoman szólva) Mki azt tanácsolta hagyjam el. De! Telefonon a következőket mondta, term. bocsánatkérés után, hogy gondoljam meg egy kicsit. Mielőtt elkezdtem az egyetemet és megismertem a barátnőimet, nyugodtan szépen éltünk. Az igaz, hogy ő irányítja az életünket, de soha nem volt kifogásom ellene. Amióta ezeket a lányokat ismerem, teledumálták a fejem mindennel. Leginkább azzal, hogy rab vagyok,akinek nincs beleszólása a saját életébe és ráadásul egy vadállat mellett él. Szoszo akaratos és indulatos, de én már ismerem, nem most lett ilyen. Vagyis esetleg nem lehet, hogy ezek a mostani barátok csak irigykednek rám? Mindegyik egyedül él, lassan 25 körül, nekem meg rendezett körülményeim vannak. És eddig igényem sem volt másra.
Létezhet, hogy igaza van? Nem óvni szeretnének hanem kiragadni és aztán pofáraejteni? Ha elhagyom gyökeresen megváltozik az életem. nem a luxusról való lemondás csupán, hanem munkát kell keresnem, albérletet...stb. Na most hogy legyek okos? Ha nyiltan megkérdezem, félek a barátaim megsértődnek és akkor végképp nem lesz velem senki.
Kedves Kérdező!
Ezt én írtam ki, csak Neked! Menj haza a szüleidhez! Mondd el nekik, mi történt!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
És még ezt olvasd el...
Hidd el, hogy egy ilyen kapcsolatot nem irigyel senki, nincs az az ember a világon!!! Aki azt mondja, lépj ki, csak jót akar Neked! Mert még egyedül lenni is jobb,mint egy ilyennel! Úgy legalább van lehetőséged megismerkedni valakivel, aki megbecsül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!