Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szentestével kapcsolatban most akkor kinek van igaza? Nekem vagy a páromnak?
Vond ki az egyenlet mindkét oldaláról a "szakítás parát", így tehát hozzájuk menj, egyértelmű. Gondolom most neked nehezebb hiszen múltkor te jártál jól, most viszont neked kéne otthagynod a családod. Tiszteld annyira a párod, hogy elnézed a vitákat és hozzá mész. A családod meg szokjon hozzá, hogy van külön életed is.
Szerintem.
Amúgy tényleg macera a téma, mi még nem élünk együtt, de itt mindkettőnknek elváltak a szülei... képzeljétek milyen jó lesz karácsonykor egyezkedni :)
ha ennyire rosszban vagytok,és tényleg úgy érzed,hogy szakítani fogtok,akkor szerintem mindenki ünnepeljen a saját családjával.lehet,hogy jót tenne most nektek, ha ezt az estét a szeretteitekkel töltenétek, és kicsit elterelődnének a gondolatok.
de ha úgy érzed, hogy nem bírnád ki nélküle a szentestét,és megszakadna a szíved hogy nincs ott,akkor az előzőekhez csatlakoznék: az a fair, hogy most te mész hozzájuk
Kicsit önzőségnek tartom részedről, hogy tavaly ő feláldozta a családi karácsonyát, hogy veled és a te családoddal ünnepeljen, de te erre nem vagy képes.
Ha meg úgy érzed, hogy már nem szereted, és ennyire úgy gondolod, hogy szakítani fogtok, akkor miért nem teszed meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!