Tényleg igaza van a páromnak?
Figyelt kérdés
ma a két gyerkőcöm elment az apával csavizni.
Van egy kis quadunk, ami után csinált a párom egy kis utánfutót. A gyerkőcök abban ültek, így "kocsikáztak". Persze nem gyorsan, és most nem is ez a lényeg. Az jutott eszembe, hogy nem árthatott nekik ami a quad kipufogójából jöhetett? elég magas az utánfutó oldala, de azért idegesít...a párom szerint mindig azt nézem, hogy mi rossz történhet. üldözési mánia, tényleg túlzásba viszem?:(
2011. máj. 10. 18:46
1/8 anonim válasza:
Szerintem semmi bajuk nem lett, lehet hogy egy kicsit tényleg túlparázod. :)
2/8 anonim válasza:
Nyugi, ne parázz. Semmi bajuk nem lesz/lett.
3/8 anonim válasza:
Hát én biztos nem engednék ekkora őrültséget. Egyrészt a kipufogóból egy az egyben megkaptak mindent. És ezért nem javasolt alacsony babkocsival sétálni a gyerekkel városban, mert pont a kipufogóval egy magasságban van a baba, úgyhogy biztos nem véletlen. Jó biztos nem lesz bajuk, de ki tudja, jót nem tett nekik, az biztos.
6/8 anonim válasza:
hát nem tudom mennyi idősek,de én inkább attól féltetettem volna őket,mi van ha kiesnek?rámehet a kerék a gyerek bámilyére is,én inkább ezt mérlegelném.mennyire biztonságos 2 kisgyereknek egy ilyen utánfutó.
7/8 A kérdező kommentje:
Azért felnőtt emberek vagyunk, annyi eszünk van, hogy balesetveszélyes dolgokat nem csinálunk. Amúgy köszi a válaszokat.
2011. máj. 10. 19:45
8/8 A kérdező kommentje:
azt még hozzáteszem, hogy olyan mint amilyen a bicikli után szoktak húzni...
2011. máj. 10. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!