Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor kinek van igaza? Nekem vagy a páromnak? Mert ha
nekem, akkor mostmár tényleg elhagyom.
Figyelt kérdés
röviden: nagy bulit szerveztem a hétvégére, mert szülinap van, viszont ma szóltak, hogy menni kellene párom rokonához névnapi buliba, de csak így előtte szólnak 3 nappal? páromnak fontos, így mondtam, hogy legalább ugorjunk át (kb 120 km-re van tőlünk) és utána este tartjuk a szülinapi bulimat. de erre a többi rokona mondta, hogy ők is elmennek a névnapi buliba és nálunk fognak aludni (mert ők nagyon messziről jönnek), 3 kicsi gyerekkel és még két rokon. de úgy, hogy engem meg sem kérdeznek. pedig akkor van a buli, kicsi a lakás, stb. és még a párom engem okol. miért? nem tudom. de még a telefont is kinyomta, miután megkérdeztem tőle, hogy velem miért nem beszélte meg ezt? most akkor ki a hibás? mert már sok ilyen eset volt, ő tiszta idegbajos és rajtam tölti ki a mérgét. akkor? kíváncsi vagyok.
szerintem....menj el otthonról és a barátaiddal menjetek vhová.....ha meg bedurcáskodnak, akkor mondd, hogy "nekem meg szülinapom van"
2010. szept. 22. 14:59
2/15 anonim válasza:
elsőnek igaza van...
2010. szept. 22. 15:01
3/15 anonim válasza:
hat ja ez eleg gaz hany evesek vagytok?
esetleg mondmeg hogy te megtartod a bulit o menjen a rokonokhoza nevnapiulira ha az fontosabb azt ha te befejezted a bulit akkor esetleg mehetnek hozzatok aludni a rokonok
2010. szept. 22. 15:02
4/15 anonim válasza:
Sztem neked van igazad és most neked kéne bevágni a durcit és ténylek lelépni a haverjaiddal, majd akkor megáltod, h mit szól hozzá, ha megpróbál kiengesztelni oké, de ha továbbra is ilyen problémáitok vannak nem biztos, h érdemes folytatni.
2010. szept. 22. 15:03
5/15 anonim válasza:
Szerintem a rokonai mindenkinek fontosak,miért akarod,hogy válasszon közed és a családja között?
Azt a bulit máshol is meg lehet tartani.Őt is bosszanthatja a dolog attól,hogy nem beszél róla.
Ha emiatt elhagyod,akkor csak örülhet,hogy nem lesz ilyen csaja.
2010. szept. 22. 15:03
6/15 anonim válasza:
Amiatt hagynád el,hogy itt pár idegen mit ír?
Nevetséges vagy,és nagyon gyerekes.
2010. szept. 22. 15:06
7/15 anonim válasza:
Szerintem ebben a kapcsolatban, senki sem kíváncsi a Te véleményedre...
Ragozzam még?
2010. szept. 22. 15:10
8/15 anonim válasza:
Mindenki menjen a nevnapi bulira, es ott tartsd meg a Te szulinapi bulidat is. Tul sok az ember? Buli utan mindenki menjen szallodaba aludni.
2010. szept. 22. 15:12
9/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. nem ezért szakítanék vele természetesen, csak kíváncsi voltam kívülálló személyek véleményére, mivel ezeket a dolgokat senki nem tudja, csak én meg a párom, és ő mindig azt mondja, hogy neki van igaza. és vele nem lehet beszélgetni, mivel rögtön kiabál és úgy viselkedik mint egy nem normális. ja és kb 2 hete békültünk ki, mert előtt is ilyen volt és elakartam hagyni, de elnézést kért és mondta, hogy megváltozik. ezekszerint nem jött össze, hiszen nem ismeri azt a szót, hogy kommunikáció és azt, hogy üljünk le és beszélgessünk, oldjuk meg a problémát.
2010. szept. 22. 15:13
10/15 anonim válasza:
abszolút neked van igazad..
amúgy meg a párod ennyire semmibe veszi a születésnaposat? én úgy gondolom, hogy a névnap az semmi, minek bulit rendezni arra, de egy születésnap az teljesen más..
a névnapi bulira se mennék a helyedbe, inkább egész éjjel ünnepelném a születésnapomat a párom nélkül.. megérdemli, hogy ne legyen ott..
amúgy, ha már sok ilyen helyzet volt, ahol mindig te kerültél ki "vesztesen" (holott tudod, hogy neked van igazad), akkor mi értelme folytatni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!