Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az probléma, ha...

Szerintetek az probléma, ha egy 16 éves fiú az anyjával alszik?

Figyelt kérdés
Nem azért mert betegsége lenne, hanem mert így szokták meg
2016. nov. 4. 14:37
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
36%

Hja!

Ezzel érvelt valami Clinton nevű pasas is!

"Ha csak lecuppantják, az még nem szex."

(Szerinte, meg szerinted.)

2016. nov. 7. 21:59
 42/51 anonim ***** válasza:
47%

Anyukám, nagybátyám, nagymamám, nagypapám, és dédim annak idején egy szoba-konyhás vityillóban éltek az 50-es években. Anya az anyjával aludt egy ágyon, nagybátyám dédivel, nagyapa egyedül kucorodott valahol.

Anya gyógypedagógus lett, nagybátyám vezérigazgató.

Szóval nem hiszem, hogy az egyágyban való alvás probléma.

2016. nov. 7. 22:02
 43/51 anonim válasza:
93%
Az én férjem 8.-os koráig az anyjaval egy ágyban aludt. Ezt így szokták meg. De nem lett anyuci pici fia semmi ilyesmi... Az anyját szereti de jobb távolrol szeretni közelről utálni. És nem lett semmilyen furcsa agyi baja, pszichológiai meg anyám kinjai félesége... A férjem húga most 10eves és még mindig az anyjaval alszik egy ágyban úgy biztonságba érti magát. Neki sincs mentális betegsége...
2016. nov. 7. 22:08
 44/51 anonim ***** válasza:
91%

Az én gyerekem 11, de még mindig átjön êjjel, mert kb a saját árnyékából is be van tojva. Alig várom, hogy leszokjon róla.

Remélem mire 16 lesz, rájön, hogy nincsenek zombik

2016. nov. 7. 22:42
 45/51 anonim ***** válasza:
45%
Jó sokan válaszoltak már, de azért én is leírom a véleményem:D 16 éves vagyok csak lány. Szerintem nincs gond az együtt alvással abban az esetben, ha nincs köztük valami beteges dolog. Érted. Sokkal rosszabb véleményem szerint, ha mondjuk a fiú cikinek tartja az anyját vagy egyáltalán nem tölt vele időt. Természetesen azért jó lenne, ha a feleségével aludna a későbbiekben. De ez az együttalvás az anyukával még belefér szerintem a normális kategóriába. Jó kicsit furi de vannak akik nagyon szoros kapcsolatot ápolnak a szüleikkel! És a szoros kapcsolatnak nem kell feltétlenül valami perverz dolognak lennie.
2016. nov. 7. 22:59
 46/51 anonim ***** válasza:
81%

"azért jó lenne, ha a feleségével aludna a későbbiekben" igen, az anyuka meg jó volna, ha a férjével/ párjával/ szeretőjével aludna.

De nem fognak. Ez el van cseszve. Ezt a kérdező is sejti, tudja, nem véletlenül tette fel ezt a kérdést.

2016. nov. 8. 15:59
 47/51 anonim ***** válasza:
családi házban laktok vagy panelban? van külön ágyad vagy nicns? Szegények vagy gazdagok vagytok hogy ne fussa egy heverőre sem??. Félsz a sötétben és és azért alszol melette? Én is fiú vagyok , de én vettem magamnak egy kutyát, és ő alszik, velem egy ágyban, mármint felszokott a fekhelyétől mászni.. de mégis jobb mintha te anuykáddal alszol,, Vegyél te is magdnak egy kutyát ölelges szeresd őt jót fog tenni.. Sétálni vidd. és stb. és porbálj meg,, egyedül éjszakázni,, vbagy szerezz magdnak egy csajt.
2016. nov. 8. 22:39
 48/51 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Szerinted a kérdező az anyjáról át fog szokni egy kutyára??!

2016. nov. 9. 16:56
 49/51 anonim ***** válasza:

48 # ha fél a kutya jó megoldás lehet,de nem hiszem, hogy erről van szó.

Kérdezőhöz: miért alszol anyukáddal?

2016. nov. 9. 17:28
 50/51 anonim ***** válasza:
...mert félek a kutyáktól.
2016. nov. 10. 20:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!