Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az probléma, ha...

Szerintetek az probléma, ha egy 16 éves fiú az anyjával alszik?

Figyelt kérdés
Nem azért mert betegsége lenne, hanem mert így szokták meg
2016. nov. 4. 14:37
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
98%

Anyuka egy ágyban a fiával, de apuka hol van?

Időnként ő is bebújik a közös ágyba vagy a másik szobában alszik a nagyival?

2016. nov. 4. 18:51
 22/51 A kérdező kommentje:
Az apuka nem él velük, elváltak a szülők már nagyon rég
2016. nov. 4. 18:58
 23/51 anonim ***** válasza:
92%
És egyiküknek se kínos a fiú reggeli merevedése? Anyukája soha véletlen se vette észre? Vagy normális dolog lenne álló f @ sszal az alulöltözött anyja mellett lenni? Hát ez beteg!
2016. nov. 4. 18:59
 24/51 anonim ***** válasza:
98%

Ez nagyon nem normális dolog. Már 4-5 éves kortól nem az. Különösen nem egy serdülő fiúnál, ahol már szexuális ingerek is vannak.

De gondoljunk csak arra, hogy na fordítva lennének a nemek, tehát egy apuka aludna a 16 éves lányával. Arra mit mondanának az emberek? Na ez esetben is pont ez van!

2016. nov. 4. 20:44
 25/51 anonim ***** válasza:
97%

Persze, hogy probléma. Nagyon nem egészséges.

Nincs másik ágy?

Nekem ennyi idős koromig az anyámmal kellett aludnom, mert nem bírta elviselni az apámat, ami nem csoda. Amúgy lány vagyok, de akkor is. Volt több szobánk, de tudod milyen veszekedések árán tudtam kitenni az ágyamból? Még egy ismerőst is beavattam, hogy beszéljen a fejével. Utána bekéretőzött az egy évvel fiatalabb fiú tesóm mellé. 3 hálószobánk van, úgyhogy nem a hely hiány volt a gond. Egyszerűen nem akarta felfogni, hogy felnőttünk. Ráadásul 12 éves koromig egy szobában aludt az egész család, mert anya szerint az volt a jó. Lehet régen ez volt a módszer, meg gondolom a kis hely miatt volt, de akkor sem egy ágyban. Nálunk minden ilyen abnormális módon volt.

2016. nov. 4. 21:59
 26/51 anonim ***** válasza:
96%

Nálunk anya ilyen szex témát mindig tabunak tekintett. Menstrució is az volt, meg az, hogy egy kamaszkány fiúzzon. Szerintem 40 éves koromig apácának akart nevelni. Legyen a férje mellett egy ágyban!

Ilyenek ilyenbe nem gondolnak bele.

Egy pasi kellene anyukádnak!

2016. nov. 4. 22:04
 27/51 anonim ***** válasza:
100%
...de 16-nál idősebb!
2016. nov. 4. 23:10
 28/51 anonim ***** válasza:
34%
Egy felmérés szerint pont ugyanannyi pedofil nő van, mint férfi. Csak a nőknek sok mindent elnéz -ez a beteg- a társadalom.
2016. nov. 4. 23:12
 29/51 A kérdező kommentje:
A kérdésnek semmi köze a szexhez
2016. nov. 5. 07:43
 30/51 anonim ***** válasza:
94%

Lehet, hogy most még nincs köze a szexhez,de nézd csak vissza a 16-os,a 22-es és a 24-es választ!

A többiek is elítélik az együtt-alvást, ez igenis beteg dolog, hiába hajtogatod az ellenkezőjét.

Lehet,hogy apuka is azért ment el, mert már nem számított otthon, te kitúrtad az ágyából, anyád csak téged szeretett (ez anyád vétke, nem a tied!).

Karácsonyra kérj egy ágyat, míg nem késő!!!

2016. nov. 5. 08:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!