Hm, én ismerek 21 éves srácot, akivel együtt alszik néha az anyja...kb ide fog vezetni.
Nagyon aranyos anyuka, kedves, de valahogy...ezt neki tudnia kéne.
A 21 éves gyereke meg kb az ördöggel van egy szinten.
Isten irgalmazzon annak a szerencsétlen lánynak, akit majd átver társkereséskor, hogy ő egy szentéletű jógyerek.
2016. nov. 4. 15:25
12/51 anonim válasza:
Senkinek semmi köze hozzá. A beteg pedig az, aki mindenbe perverzséget magyaráz. Gondolom magából és saját szüleiből indul ki.
2016. nov. 4. 15:30
13/51 anonim válasza:
16 éves srác muterjával nem neki, hanem pl nekem kellene aludnom. 36f
2016. nov. 4. 15:31
14/51 anonim válasza:
Azon túl, hogy ez már pedofilia is, igencsak beteges. Az ilyen elmebeteg nőtől el kellene venni a gyereket.
2016. nov. 4. 15:50
15/51 anonim válasza:
Szerintem elég beteg dolog. Ennyi idősen már elkezd a legtöbb fiú lányok iránt érdeklődni, ha majd lesz barátnője, abban az ágyban fog szeretkezni vele, amiben esténként az anyjával együtt alszik, vagy mi?
2016. nov. 4. 15:52
16/51 anonim válasza:
Azért megnézném anyuci arcát amikor arra riad fel, hogy a kisfia éppen csuklóig benne van, mert éppen a Jucival álmodik.
2016. nov. 4. 16:04
17/51 A kérdező kommentje:
Igen egy ágyban alszanak egymás mellett
2016. nov. 4. 17:54
18/51 anonim válasza:
Ha valaki ilyen kérdést tesz fel, akkor ő maga is tudja, hogy valami sántít...
Azt még mindig nem tudjuk, hogy az anyjával alszik egy ágyban, vagy egy szobában?
2016. nov. 4. 17:59
19/51 anonim válasza:
Közben megjött a válasz a kérdezőtől, sajnos, sejtettem.
2016. nov. 4. 18:07
20/51 anonim válasza:
Ismertem 14 éves fiut aki még képes volt az anyja mellé bemászni hiaba könyörgött a normális anya hogy nem kéne.... de aztán levált nem anyuci pici fia és különköltözött bnővel.
Én a 9 évesemnek már most nem hagyom hogy velem aludjon egész éjszaka pont h ne ezt szokja meg. Kicsit odabújok 5p max, de ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!