Szerintetek az probléma, ha egy 16 éves fiú az anyjával alszik?
"A kérdésnek semmi köze a szexhez"
Húha! Nagyon tiltakozol.
Te melyik vagy? Az anyuka, vagy a 16 éves fiúka??!
Igen, probléma.
De mégis mi az oka? Azon kívül, hogy így szokták meg. Lenne lehetőség külön ágyon aludni?
Ezekre légyszíves válaszolj!
Én 10-11 éves koromig anyámmal aludtam, mert 3 szobás lakásban laktunk, az egyikben apám aludt (akivel megromlott anyám viszonya és amúgyis rettentő hangosan horkolt), a másikban a két nálam 9 és 11 évvel idősebb nővérem, a harmadikba pedig én anyámmal. Plusz egy ágyunk nem volt meg nem is fért volna el se a nővéremék szobájában, se a mienkben. Aztán amikor elválltak a szüleim és elköltöztünk én és anyám meg az újdonsült nevelőapám, akkor már saját szobám volt. Először furcsa volt, meg féltékeny is voltam talán, de tetszett a saját szoba és hamar megszoktam.
Nem maradtam anyás, meg semmi bajom nem származik belőle szerintem. De azért 16 évesen már tényleg fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!