Mit csinaltatok ha a feleségének nem akarna gyereket?
"Már 6eve összeházasodtak"
"már azon is gondolkodtam, hogy teherbeejtem, hogy pl kilyukasztom a gumit."
Bocsánat, de te ki is vagy a történetben?
Elkeseredett férj, vagy az anyós, aki a fia gumiját készül tűvel átszurkálni?
Emígy. A nő szerintem nem vezetett félre senkit, hiszen már startban elmondta, hogy NEM szeretne gyereket. A férje ennek tudatában mégis belement, hogy elvegye nem? Hát akkor?
Emígy én nem erőltetném ezt. A gyerek érdekében. Megszüli, csak azért, hogy egyesek boldogok legyenek, de mi lesz akkor, ha nem békél meg az anya szereppel? Majd a gyerek fog szenvedni a végén...
Szerintem pedig simán elmenne abortuszra, ha netán mégis összejönne a dolog.
Nem vettem volna feleségül. Ez mondjuk egyértelmű szerintem, ahogy az is, hogy egy ilyen horderejű kérdésben egyet kell érteni.
Ha nem akar gyereket, akkor hiába esik teherbe akárhogy is, abortusz lesz a vége. Tényleg ezt akarod?
Azt írod, hogy már a házasság előtt elmondta, hogy ő nem akar gyereket. Te meg elvetted feleségül. Neked is el kellett volna mondanod akkor őszintén, hogy te meg szeretnél és hogy így nem lehet közös jövőtök.
Nincs megoldás. Te szeretnél, ő nem.
Esetleg az még érdekes lehet, hogy miért nem szeretne. Csak szülni nem szeretne? Esetleg nem lehet gyereke? Stb. Mert akkor azért lehet megoldás.
Eleve nem kell elvenni olyan not, akivel nem tudsz csaladot alapitani, mivel ugye elvileg ez a hazassag celja...
De a kovetkezot kell tenned: "Igaz, a házasság előtt is mondta hogy nem szeretnéd. Ugyanakkor, en mikor 6eve összeházasodtak, azt hittem még fog változni a hozzaallasod. Lathatolag nem igy van. Nekem nagyon fontos a csaladalapitas, es ezen az allaspontomon nem fogok valtoztatni, igy felteszem a kerdest utoljara, valtoztatsz-e te, ha nem, akkor utjaink elvalnak".
Nem pedig gumikilyukasztasos aljaskodas.
Mennyi idősek vagytok? Lehet, h ez változik majd...
Csúnya dolgokat ne csinálj...ezzel max azt éred el, h abortuszra megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!