Mit csinaltatok ha a feleségének nem akarna gyereket?
"Jah, valami nem stimmel... mondjuk nem akar egesz életében albérletbe szívni, segélyek tengodni. Lehet tobb esze van a férjénel... nem lehet, hogy csak a jelenlegi nyomorba nem akar? vagy csak par evig nem akar meg? Talan tok mashogy képzeli el a jövőjét jelenleg. Szépek vagytok... Leirnatok csak azert, mert a férje fenti kerdest sem tudta egyértelműen megfogalmazni. pf xd"
Családi házban élünk, én mérnök vagyok ő pedig ügyvéd, ilyen problémáink nincsenek, emiatt sem értettem. De igazából mindegy, ha nem lesz gyerkőc, nem baj. Szeretem és ez mindennél fontosabb, ennyi miatt nem hagyom el, idővel amúgy is kirepülne a gyerek és ketten maradnánk. Évek múlva meg ki tudja mi lesz, lehet h előtör belőle az anyai ösztön és ő is akarni fogja. Az emberek változnak.
Köszi a válaszokat! :)
Pont azt szokták mondani, hogy nem változnak.
Eddig is azt hitted, hogy változni fog, nem változott. Most is... tudod, mi az őrültség definíciója? Ugyanazt a dolgot tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.
Én 2 évig jártam egy csajjal. minden klappolt, jól összeillettünk, szex jó volt, kedveltem a családját is. csakhogy nem akart gyereket. kérdeztem, hogy ebben mennyire biztos, lehet, hogy meggondolja-e magát, mert én több gyereket akarok. mondta, hogy ő biztos benne, hogy nem akar. gondolkodtam egy ideig, utána pedig mondtam, hogy akkor sajnos én mást keresnék, mert nincsen jövője a kapcsolatunknak. békében elváltunk, találtam egy olyan lányt, aki szintén akart gyerekeket, és elvettem. most 2 gyerekünk van, tervezzük a 3-ikat.
szerintem az, hogy mindkét fél egyetértsen a gyerekvállalásban, ez egy olyan dolog, amit MINDENKÉPPEN a házasság előtt kell tisztázni.
kérdező, nem vethetsz semmit a párod szemére
39F
Kerdezo varj turelemmel
A kapuzaras elott megjon majd a gyerek utani vagy.
Szeresd ot es latogassatok gyakran a keresztgyereket.
Ps gumi nem megbizhato remenykedj hatha becsuszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!