Mit csinaltatok ha a feleségének nem akarna gyereket?
Elvettél egy nőt abban a reményben, hogy majd megváltozik. Akkor miért szerettél bele? Ugyanolyan vagy, mint azok a nők, akik azt hiszik, az alkesz semmirekellők majd a kedvükért megváltoznak.
Az, hogy nem vetted komolyan, nem is tudom, nekem baromi megalázó lenne. "Elveszlek, majd megváltozol úgyis."
Nagyon szerettem és szeretem most is! Egyértelmű ,hogy ezért, egyszerűen imádom az egész lényét, szerintem ezt nem kell magyarázni. Nem vártam el ,hogy változzon meg, csak úgy gondoltam, hogy formálódni fognak majd az ehhez fűzött gondolatai. A megváltozást nem úgy értettem, hogy igenis meg fog változni az évek során, mert meg kell változnia. Olyanok vagyunk mint a kavicsok a folyó meder alján, az évek során formálódunk...
Szerintem még mindig nem érted/ értitek
Az ilyen kérdéseknél jusson eszébe minden nőnek és férfinak, hogy a védekezés felelősség elsősorban az egyén saját feladata, és kizárólag abban bízhat. A másik bármikor megőrülhet és szabotálhatja a dolgot, aztán ott marad az ember egy nem kívánt gyerekkel.
A férfiak még nagyobb veszélyben vannak, mert a jogaik addig érvényesülnek, amíg a kis fickók a helyükön vannak, utána megszűnnek. Ha nem akarsz gyereket, mindig húzzál saját, hozott óvszert, utána pedig te magad gondoskodj az óvszer szakszerű eltüntetéséről. Paranoiás hozzáállás, de látható a kérdésből is hogy kétségbeesett emberek vannak, kiszurkálják a gumit, hazudnak a bogyóról, csak hogy elérjék a céljukat. Figyeljetek nagyon!
Kérdező!
Ő tiszta lappal játszott! Előre megmondta, hogy nem akar gyereket. Ha te így elvetted, akkor utólag ne agyalj se azon, hogy hogyan tudnád megváltoztatni, se azon, hogy hogyan tudnád átverni.
Ha házasságkötés helyett 6 évvel ezelőtt békességben befejeztétek volna a kapcsolatot, már lehetne új kapcsolatod, lehetnél vele házas és meg is születhetett volna a gyereked.
Anyai ösztön a már meglévő kisbaba és a gondozó közt kialakult kapcsolat. Amire gondolsz, az a szaporodási ösztön.
Mindig a selejtek akarják megmondani a nőknek, hogy mit csináljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!