Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinaltatok ha a feleségén...

Mit csinaltatok ha a feleségének nem akarna gyereket?

Figyelt kérdés
Már a házasság előtt is mondta hogy nem szeretné. Már 6eve összeházasodtak, azt hittem még fog változni a hozzaallasa. Csúnya dolog, de már azon is gondolkodtam, hogy teherbeejtem, hogy pl kilyukasztom a gumit. De ezt azért nem kellene. Valami tanács, hogy ravegyem a babara?

2016. aug. 2. 11:18
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
91%

Elvettél egy nőt abban a reményben, hogy majd megváltozik. Akkor miért szerettél bele? Ugyanolyan vagy, mint azok a nők, akik azt hiszik, az alkesz semmirekellők majd a kedvükért megváltoznak.

Az, hogy nem vetted komolyan, nem is tudom, nekem baromi megalázó lenne. "Elveszlek, majd megváltozol úgyis."

2016. aug. 3. 01:29
 42/56 A kérdező kommentje:

Nagyon szerettem és szeretem most is! Egyértelmű ,hogy ezért, egyszerűen imádom az egész lényét, szerintem ezt nem kell magyarázni. Nem vártam el ,hogy változzon meg, csak úgy gondoltam, hogy formálódni fognak majd az ehhez fűzött gondolatai. A megváltozást nem úgy értettem, hogy igenis meg fog változni az évek során, mert meg kell változnia. Olyanok vagyunk mint a kavicsok a folyó meder alján, az évek során formálódunk...

Szerintem még mindig nem érted/ értitek

2016. aug. 3. 01:40
 43/56 anonim ***** válasza:
100%
Értem, mire gondolsz, de ez az ötleted és elvárásod nagyon nem jött be. Ideje elgondolkodnod a "hogyan tovább?" kérdésén.
2016. aug. 3. 06:41
 44/56 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen kérdéseknél jusson eszébe minden nőnek és férfinak, hogy a védekezés felelősség elsősorban az egyén saját feladata, és kizárólag abban bízhat. A másik bármikor megőrülhet és szabotálhatja a dolgot, aztán ott marad az ember egy nem kívánt gyerekkel.

A férfiak még nagyobb veszélyben vannak, mert a jogaik addig érvényesülnek, amíg a kis fickók a helyükön vannak, utána megszűnnek. Ha nem akarsz gyereket, mindig húzzál saját, hozott óvszert, utána pedig te magad gondoskodj az óvszer szakszerű eltüntetéséről. Paranoiás hozzáállás, de látható a kérdésből is hogy kétségbeesett emberek vannak, kiszurkálják a gumit, hazudnak a bogyóról, csak hogy elérjék a céljukat. Figyeljetek nagyon!

2016. aug. 3. 06:55
 45/56 anonim ***** válasza:
81%
Vannak olyan nők, akik attól még, hogy szeretik a gyerekeket és jól elvannak velük, még nem akarnak sajátot. Nem kell nekik a felelősség, a kötelesség, az állandó elvárások, az éjszakázás. Semmivel sem lenne jobb, ha lenne, sőt, inkább rosszabb. Ha ő nyűgként és teherként élné meg a gyermekvállalást, akkor nem lenne boldog. Az meg kihatna a szuper életetekre is. Sőt, a gyermekben is maradandó töréseket okozna. Egész egyszerűen érezné, hogy vele csak muszájból van foglalkozva. Oké, hogy te szeretnéd. De nem neked kellene hozzá kelni éjszaka, nem te lennél évekre bezárva és beszűkülve vele a kisgyerekes világba. Ő erre nem vágyik. Rengeteg nyűglődés és veszekedés lenne köztetek is miatta. Tényleg, ha vele akarsz lenni, fogadd el, hogy neki ez nem kell. Ha viszont te mindenképp gyereket szeretnél, keress olyan nőt, aki szintén szeretne. Az, hogy megmondod neki, hogy te szeretnél gyereket, és akkor keresel hozzá olyan nőt, aki szintén szeretne, az nem zsarolás. Az tény. Szegény majd vagy belemegy, és megkeseredik, vagy hagyja, hogy menj. És nem igaz, hogy selejt az a nő, aki nem akar gyereket. Az a nő okos inkább, mert ismeri a saját korlátait. Az a selejt, aki a saját elvárásait és saját nézeteit akarja úgy lenyomni a másik torkán, hogy ilyen undorító jelzőket aggat rá.
2016. aug. 3. 10:12
 46/56 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező!

Ő tiszta lappal játszott! Előre megmondta, hogy nem akar gyereket. Ha te így elvetted, akkor utólag ne agyalj se azon, hogy hogyan tudnád megváltoztatni, se azon, hogy hogyan tudnád átverni.

Ha házasságkötés helyett 6 évvel ezelőtt békességben befejeztétek volna a kapcsolatot, már lehetne új kapcsolatod, lehetnél vele házas és meg is születhetett volna a gyereked.

2016. aug. 3. 14:47
 47/56 anonim válasza:
79%
Az elet ertelme a boldogsag. Ha gyerekkel akkor vele, ha gyerek nelkul akkor meg ugy. Nem az "nemnormalis" aki nem akar gyereket, hanem akinek a csalad es az elet ertelme csak konkretan a gyerek es szaporodas. Bocs szaporodos, de a dugas nem minden. Ezer mas is letezik.
2016. aug. 3. 14:47
 48/56 anonim válasza:
63%
Jah, valami nem stimmel... mondjuk nem akar egesz életében albérletbe szívni, segélyek tengodni. Lehet tobb esze van a férjénel... nem lehet, hogy csak a jelenlegi nyomorba nem akar? vagy csak par evig nem akar meg? Talan tok mashogy képzeli el a jövőjét jelenleg. Szépek vagytok... Leirnatok csak azert, mert a férje fenti kerdest sem tudta egyértelműen megfogalmazni. pf xd
2016. aug. 3. 20:55
 49/56 anonim ***** válasza:
100%

Anyai ösztön a már meglévő kisbaba és a gondozó közt kialakult kapcsolat. Amire gondolsz, az a szaporodási ösztön.

Mindig a selejtek akarják megmondani a nőknek, hogy mit csináljanak.

2016. aug. 3. 21:09
 50/56 anonim ***** válasza:
96%
Figyu, az, hogy hogyan vélekedünk arról a nőről, aki nem akar gyereket, az édesmindegy. A lényeg az, hogy ha egy férfi akar gyereket, akkor olyan nőt vegyen el, aki szintén akar. Aki nem akar, az olyat vegyen el, aki szintén nem akar.
2016. aug. 3. 21:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!