Mit csinaltatok ha a feleségének nem akarna gyereket?
Most játssz el a gondolattal, hogy sikerül, teherbe ejted, és megszüli a gyereket, akit nem akart.
Depressziós lesz, tönkremegy az élete, valószínűleg pocsék anya is lenne, és nem élhetnéd át te sem az a rózsaszín ködös, babaillatos ábrándot, amiért gyereket szeretnél.
Mert tuti, hogy nem az a vágyad, hogy meló után még takaríts, mosogass, ringasd az ordító gyereket, miközben hisztizik az elégedetlen asszonyod.
Aztán eltelik egy-két év, és rájössz, hogy ez így egy nagy rakás sza.r. És fogod magad, beadod a válást, te mész jobbra, az asszony balra, és csak havonta egyszer-kétszer láthatod a gyereket, aki ott marad az anyával, aki őt nem is akarta.
Csodálatosan fantasztikus!
Szerintem váljatok el, ha neked ez ennyire fontos, ő meg ennyire nem akarja.
1. én sem akarok, mert... mert mindegy, miért
2. ezt közlöm a kapcsolataim elején, hogy aki szeretne, tudjon mérlegelni
3. ha kilyukasztanád a gumit, elmennék abortuszra, és azonnal! elválnék, kéne a fenének egy ilyen gerinctelen aljadék
A feleséged kezdettől fogva tiszta lapokkal játszott, tudtad, hogy ebből a házasságból nem lesz gyereked... mi az, hogy akkor kilyukasztod a gumit? Normális vagy?
Kedves utolsó!
Elgondolkodtam rajta, nem azt mondtam h megcsinálom. Igen normális vagyok! 6 év alatt bármit megtehettem volna, de annyira szeretem, hogy semmi rosszat nem tettem vele.
Én 29, ő 28.
Semmi konkrét nincs, nem szeretne és kész ennyivel lezárja.
Hahh...azért kaptam a lepontozást, mert azt írtam, h lehet, h ez még változik?
Ismerek olyan nőt, aki 37 éves, most lett terhes. 35 éves koráig azt mondta mindig, hogy ő soha nem akar gyerket. Aztán akkor valami miatt meggondolta.
De hajrá...kérem megint a lepontozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!