Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinaltatok ha a feleségén...

Mit csinaltatok ha a feleségének nem akarna gyereket?

Figyelt kérdés
Már a házasság előtt is mondta hogy nem szeretné. Már 6eve összeházasodtak, azt hittem még fog változni a hozzaallasa. Csúnya dolog, de már azon is gondolkodtam, hogy teherbeejtem, hogy pl kilyukasztom a gumit. De ezt azért nem kellene. Valami tanács, hogy ravegyem a babara?

2016. aug. 2. 11:18
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
86%

Most játssz el a gondolattal, hogy sikerül, teherbe ejted, és megszüli a gyereket, akit nem akart.

Depressziós lesz, tönkremegy az élete, valószínűleg pocsék anya is lenne, és nem élhetnéd át te sem az a rózsaszín ködös, babaillatos ábrándot, amiért gyereket szeretnél.

Mert tuti, hogy nem az a vágyad, hogy meló után még takaríts, mosogass, ringasd az ordító gyereket, miközben hisztizik az elégedetlen asszonyod.

Aztán eltelik egy-két év, és rájössz, hogy ez így egy nagy rakás sza.r. És fogod magad, beadod a válást, te mész jobbra, az asszony balra, és csak havonta egyszer-kétszer láthatod a gyereket, aki ott marad az anyával, aki őt nem is akarta.

Csodálatosan fantasztikus!

Szerintem váljatok el, ha neked ez ennyire fontos, ő meg ennyire nem akarja.

2016. aug. 2. 11:54
 12/56 anonim ***** válasza:
91%

1. én sem akarok, mert... mert mindegy, miért

2. ezt közlöm a kapcsolataim elején, hogy aki szeretne, tudjon mérlegelni

3. ha kilyukasztanád a gumit, elmennék abortuszra, és azonnal! elválnék, kéne a fenének egy ilyen gerinctelen aljadék

A feleséged kezdettől fogva tiszta lapokkal játszott, tudtad, hogy ebből a házasságból nem lesz gyereked... mi az, hogy akkor kilyukasztod a gumit? Normális vagy?

2016. aug. 2. 11:59
 13/56 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Elgondolkodtam rajta, nem azt mondtam h megcsinálom. Igen normális vagyok! 6 év alatt bármit megtehettem volna, de annyira szeretem, hogy semmi rosszat nem tettem vele.

2016. aug. 2. 12:08
 14/56 anonim ***** válasza:
30%
Miért nem akar gyereket? Megbeszélted már vele ezt is? Hány évesek vagytok?
2016. aug. 2. 12:13
 15/56 A kérdező kommentje:
Régebbi beszélgetéseinkből kiderült, hogy ha teherbe esne, nem vetetné el (nem ölné meg, így fogalmazott). Elég sokat beszélgettünk ezekről azért, elég erős nő, nem gondolnám, hogy a szüléstől tartana, van egy aranyos keresztlányunk, aki most 11 hónapos, vele is nagyon jól elvan, imádja. Ezért sem értem az egészet. De igen, mindenkinek igaza van, ha nem akar, nem tudom ráerőltetni.
2016. aug. 2. 12:13
 16/56 A kérdező kommentje:

Én 29, ő 28.

Semmi konkrét nincs, nem szeretne és kész ennyivel lezárja.

2016. aug. 2. 12:14
 17/56 anonim ***** válasza:
31%

Hahh...azért kaptam a lepontozást, mert azt írtam, h lehet, h ez még változik?

Ismerek olyan nőt, aki 37 éves, most lett terhes. 35 éves koráig azt mondta mindig, hogy ő soha nem akar gyerket. Aztán akkor valami miatt meggondolta.

De hajrá...kérem megint a lepontozást!

2016. aug. 2. 12:23
 18/56 anonim ***** válasza:
88%
Ha szereted ne akard tönkretenni az életét a saját önzőséged miatt. Ha nem akar gyereket, de teherbe esne és megtartaná nem lenne boldog se ő se a gyerek
2016. aug. 2. 12:24
 19/56 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam senkit sem!
2016. aug. 2. 12:25
 20/56 anonim ***** válasza:
95%
A pasik miért gondolják azt, hogy a nő nem veszi észre a lyukas gumit? Az nem úgy megy ám hogy szépen beledurrantasz a nőbe, ő meg megy vacsit főzni, azt a nő pontosan tudja, érzi. Elég feltűnő, ahogy az emberből kibuggyan, a lábán lefolyik a cucc. A sérült gumi sem marad fent a férfi farkán, mert a legkisebb lyuk az első erőltetésre továbbszakad, lejön, azt pedig azonnal érezni. Egyébként törvénybe ütköző is az egész.
2016. aug. 2. 12:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!