Mit csinaltatok ha a feleségének nem akarna gyereket?
Na nekem pont volt egy ilyen pasim, csak házasság nem volt. Ne trükközz, mert abortusz lesz a vége, és akkor egy másik posztban azon fogsz kapálózni. Ha az esetleg megszületett gyereket meg agyonveri, és benne lesz az esti híradóban, akkor pedig ismét csak te fogsz legjobban fröcsögni, h milyen anya az ilyen, minek szült gyereket. Ha házasság előtt is megmondta, és ez a másik félnek nem tetszik, le lehet lépni.
NE VEDD RÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
" A kérdező kommentje: Nem akarok lelépni, szeretem."
Ha szereted, akkor nem akarod olyasmire rávenni, amit nem akar. A részedről ez nem szeretet, hanem BIRTOKLÁSI VÁGY. Sürgősen fordulj pszichológushoz.
"Az anya feladata ellátni a gyereket."
A szülésen és a szoptatáson kívül MINDENT képes az apa megcsinálni. Rengeteg egyedülálló, özvegy, elvált apa van, akik sértésnek vennék a kijelentésedet.
Nem SEGÍTENI kell a nevelésben, a gyereknek két szülője van, mindkettő neveli.
Hacsak nem egy lusta disznó, aki csak ki akart tenni egy cuki képet az asztalára, vagy már "itt volt az ideje", hogy szaporodjon.
Ő 22 én pedig 23 éves voltam a házasságunkkor. Szerintem elég fiatalok voltunk, nem vettem komolyan a kijelentését, mivel egy tucat nő ismerősöm mondogatta anno, hogy tutira nem lesz gyereke, mert majd kitágítja a szülés és nem élvezi majd a sexet, meg hasonló hasonlóak.....gondoltam Lara (kedves feleségem :)) fejét is telenyomták ilyen szarságokkal a barátnői. Gondoltam, hogy majd beszél az évek során az édesanyjával és ő elmondja neki, hogy milyen jó dolog egy új életet kihordani és világra hozni illetve felnevelni, és majd ő is szeretné ezt. Szerintem tök normális, hogy azt hittem, hogy meg fog változni az álláspontja. Nem egy beszari nő, céltudatos , rettentő makacs, érzékeny ((gyakran hirtelen lezár beszélgetéseket egy NEM-mel és "elrohan" főzni vagy takarítani, futni, bárhová csak ne kelljen megbeszélni a dolgot...én meg persze ráhagyom, mert tudom, hogy ilyenkor gondolkodik a dolgokon, de később nem hozza fel és ha én hozom fel, hogy ; Na mit gondolsz arról, amit legutóbb beszéltünk?..hirtelen elzárkózik)). Talán kicsit karrierista, fontos a munkája (gondoltam már arra is, hogy a munka az oka, mert folyton a jobb pozíció megszerzéséért harcol), de szereti a gyerekeket, és 6-8 éve is szerette, pont akkor született a rokonságban gyerek és tök jól elvoltak. Semmi jelet nem láttam arra hogy a későbbiekben ne változna meg az álláspontja.
Egy kicsit több részlet a mindennapjainkból, hogy legyen nagyobb rálátásotok.:)
Gondolkodtam kedves! De nem csináltam semmit sem. :)
Azért valljuk be elég elkeserítő ez az egész, legalábbis számomra. Elkeseredésükben az emberek elég sok mindent gondolhatnak, tehetnek. Én pedig semmi rosszat nem tettem úgy érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!