Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinaltatok ha a feleségén...

Mit csinaltatok ha a feleségének nem akarna gyereket?

Figyelt kérdés
Már a házasság előtt is mondta hogy nem szeretné. Már 6eve összeházasodtak, azt hittem még fog változni a hozzaallasa. Csúnya dolog, de már azon is gondolkodtam, hogy teherbeejtem, hogy pl kilyukasztom a gumit. De ezt azért nem kellene. Valami tanács, hogy ravegyem a babara?

2016. aug. 2. 11:18
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
79%

Na nekem pont volt egy ilyen pasim, csak házasság nem volt. Ne trükközz, mert abortusz lesz a vége, és akkor egy másik posztban azon fogsz kapálózni. Ha az esetleg megszületett gyereket meg agyonveri, és benne lesz az esti híradóban, akkor pedig ismét csak te fogsz legjobban fröcsögni, h milyen anya az ilyen, minek szült gyereket. Ha házasság előtt is megmondta, és ez a másik félnek nem tetszik, le lehet lépni.

NE VEDD RÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016. aug. 2. 18:57
 32/56 anonim ***** válasza:
49%

" A kérdező kommentje: Nem akarok lelépni, szeretem."

Ha szereted, akkor nem akarod olyasmire rávenni, amit nem akar. A részedről ez nem szeretet, hanem BIRTOKLÁSI VÁGY. Sürgősen fordulj pszichológushoz.

2016. aug. 2. 18:59
 33/56 anonim ***** válasza:
79%

"Az anya feladata ellátni a gyereket."

A szülésen és a szoptatáson kívül MINDENT képes az apa megcsinálni. Rengeteg egyedülálló, özvegy, elvált apa van, akik sértésnek vennék a kijelentésedet.

Nem SEGÍTENI kell a nevelésben, a gyereknek két szülője van, mindkettő neveli.

Hacsak nem egy lusta disznó, aki csak ki akart tenni egy cuki képet az asztalára, vagy már "itt volt az ideje", hogy szaporodjon.

2016. aug. 2. 19:12
 34/56 toxikus válasza:
47%
Kérdező: Annál mélyebbre nem is süllyedhetnél, mint amit kiírtál kérdésnek. Az meg csak hab a tortán, hogy ezt még reklámozod is. Te vagy a férfiak szégyene. PPrroossttii valón neked, nem egy hús-vér, élő, érző nő. Bár tudod mit? Hozzád egy strihkkuurrvvaa is túl jó. Mert ő előre közli az árakat, és tartja magát ahhoz, amit vállalt. Te meg egy szószegő, sunyi, hazug, alattomos emberke vagy..
2016. aug. 2. 22:23
 35/56 A kérdező kommentje:
Mennyi rossz indulatú ember van! Tőlem rosszabbak vagytok, az már biztos. Nem tettem vele semmi csúnya dolgot, nagyon jól megvagyunk, szép ház, autók és mind én teremtettem meg Nekünk! Már csak egy gyerek hiányzik...Így is nagyon boldog vagyok vele és érzem, hogy ő is velem. Nem erőltettem rá semmit, sosem tenném. Én csak szerettem volna tanácsot kérni, hogy nem-e tudnám valahogy meggyőzni. Szó sem volt arról, hogy ráerőltetem... Az a helyzet, hogy nagyon túlgondoltátok a dolgokat.
2016. aug. 3. 00:45
 36/56 anonim ***** válasza:
62%
Te írtad, hogy gondolkoztál a gumilyukasztáson. Ezt tovább gondolni nem nagyon lehet, ez a legalja.
2016. aug. 3. 01:01
 37/56 A kérdező kommentje:

Ő 22 én pedig 23 éves voltam a házasságunkkor. Szerintem elég fiatalok voltunk, nem vettem komolyan a kijelentését, mivel egy tucat nő ismerősöm mondogatta anno, hogy tutira nem lesz gyereke, mert majd kitágítja a szülés és nem élvezi majd a sexet, meg hasonló hasonlóak.....gondoltam Lara (kedves feleségem :)) fejét is telenyomták ilyen szarságokkal a barátnői. Gondoltam, hogy majd beszél az évek során az édesanyjával és ő elmondja neki, hogy milyen jó dolog egy új életet kihordani és világra hozni illetve felnevelni, és majd ő is szeretné ezt. Szerintem tök normális, hogy azt hittem, hogy meg fog változni az álláspontja. Nem egy beszari nő, céltudatos , rettentő makacs, érzékeny ((gyakran hirtelen lezár beszélgetéseket egy NEM-mel és "elrohan" főzni vagy takarítani, futni, bárhová csak ne kelljen megbeszélni a dolgot...én meg persze ráhagyom, mert tudom, hogy ilyenkor gondolkodik a dolgokon, de később nem hozza fel és ha én hozom fel, hogy ; Na mit gondolsz arról, amit legutóbb beszéltünk?..hirtelen elzárkózik)). Talán kicsit karrierista, fontos a munkája (gondoltam már arra is, hogy a munka az oka, mert folyton a jobb pozíció megszerzéséért harcol), de szereti a gyerekeket, és 6-8 éve is szerette, pont akkor született a rokonságban gyerek és tök jól elvoltak. Semmi jelet nem láttam arra hogy a későbbiekben ne változna meg az álláspontja.

Egy kicsit több részlet a mindennapjainkból, hogy legyen nagyobb rálátásotok.:)

2016. aug. 3. 01:07
 38/56 A kérdező kommentje:

Gondolkodtam kedves! De nem csináltam semmit sem. :)

Azért valljuk be elég elkeserítő ez az egész, legalábbis számomra. Elkeseredésükben az emberek elég sok mindent gondolhatnak, tehetnek. Én pedig semmi rosszat nem tettem úgy érzem.

2016. aug. 3. 01:10
 39/56 anonim ***** válasza:
85%
Céltudatos, makacs... és azt hitted, csak diliből mondja, amit mond? Nagyon lenézed életed párját.
2016. aug. 3. 01:17
 40/56 A kérdező kommentje:
És ez nem változhat? Nem nézem/néztem le. Úgy gondoltam, majd hogy öregszünk és megváltoznak dolgok, mint pl a makacsság. Szerintem ettől még nem nézem le életem párját. Kicsit rosszindulatú vagy, nem?? :-)
2016. aug. 3. 01:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!