Mit csinaltatok ha a feleségének nem akarna gyereket?
Figyelt kérdés
Már a házasság előtt is mondta hogy nem szeretné. Már 6eve összeházasodtak, azt hittem még fog változni a hozzaallasa. Csúnya dolog, de már azon is gondolkodtam, hogy teherbeejtem, hogy pl kilyukasztom a gumit. De ezt azért nem kellene. Valami tanács, hogy ravegyem a babara?
volt ilyen ismerősöm, a pasi előző házasságából már volt egy gyereke, kijelentette, hogy neki több nem kell, de az új nője vele maradt, pedig az mindennél jobban akart gyereket. Össze is házasodtak, de pár évre rá szétmentek, közbe a nő már elég erősen túl volt a 35-n. Ilyen amikor az ember rosszul választ házastársat, majd bánhatja egy életre.
2016. aug. 2. 13:24
23/56 anonim válasza:
Az alapvető probléma, hogy meg sem tudjátok beszélni.
Úgy gondolom, hogy az nem válasz, hogy nem akarok gyereket, csak, mert, és kész.
Szerintem alap lenne, hogy el tudja mondani, hogy miért nem akar. Hiszen biztosan tudja, hogy miért döntött így.
Nekem már csak ezért sem tűnik jónak ez a házasság.
2016. aug. 2. 13:44
24/56 anonim válasza:
mekkora egy patkány vagy. remélem olvassa ezt a kérdést és elhagy.ha tudtad a házasság előtt, akkor miért mentél hozzá? az ilyen nem változik.
2016. aug. 2. 13:51
25/56 anonim válasza:
"nem akarok gyereket, csak, mert, és kész"
Pedig ez a legjobb válasz. Nem hiányzik az életéből. Ha van más indok, azt meg lehet szüntetni, az nem indok.
Az még mindig érdekesebb, hogy a kérdező miért akar, de pontozzátok le ezt is.
2016. aug. 2. 14:18
26/56 anonim válasza:
25: az már egy válasz, hogy nem hiányzik az életéből, nem vágyik rá. A csak mert és kész viszont nem válasz.
2016. aug. 2. 14:54
27/56 anonim válasza:
Keress helyette normális nőt. Nem érdemes ilyenre több évet pazarolni. Ha lehet saját gyerek, akkor nem az örökbefogadásban kellene gondolkodni. A meddők is alig jutnak hozzájuk. Gusztustalan dolog gyávaságból elvenni előlük.
2016. aug. 2. 15:37
28/56 anonim válasza:
" Az még mindig érdekesebb, hogy a kérdező miért akar, de pontozzátok le ezt is."
Le is pontozom az ilyen ostoba választ. Normális ember akar előbb-utóbb gyereket. Ez nem érdekes, hanem természetes. Elég szomorú, hogy sok férfiban több anyai ösztön van, mint az ilyen semmirevaló nőkben.
2016. aug. 2. 15:40
29/56 anonim válasza:
Semmi köze ehhez, hogy mennyire normális, nyugodtan hidd ezt, ha jobban alszol.
Azért érdekes, mert a legtöbb faszi csak a feleségének csinál vele programot. Nem tervezi, hogy otthon marad a gyerekkel, ellátja. Ez olyan, mintha azt mondanám, veszek egy kiskutyát, de anyáméknál lesz, én naponta egy órát elhülyülök vele, aztán pá.
2016. aug. 2. 16:54
30/56 anonim válasza:
Az anya feladata ellátni a gyereket. Jóhogy már a férfi ne szüljön. Ez a természet rendje. Normális nőnek nem kell érte könyörögni. Magától akar. Az én apám pl. segít anyámnak a nevelésben. Szóval nem igaz, hogy a férfiak csak lazsálnak otthon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!